ORË PUNE
E hene e premte: 08:00-17:00

Rampa mobile ngarkuese

Mobile rampa (stacioni i ngarkimit të celularëve) AUSBAU – një strukturë metalike në formën e një platforme të prirur, e cila nivelon ndryshimin midis sipërfaqes së tokës / magazinës dhe trupit të kamionit. Ai përshpejton ndjeshëm proceset e shkarkimit dhe ngarkimit të mallrave në magazinë.

Konformiteti CE.

Kompania jonë disponon një shumëllojshmëri modelesh të rampave të lëvizshme, me kapacitet ngarkese 6, 8, 10 dhe 12 tonë. Përveç kësaj, ne mund të krijojmë një rampë ngarkimi të personalizuar të çdo kapaciteti ngarkese. Çmimi i ulët dhe cilësia e lartë janë tiparet dalluese të produkteve tona.

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE

Ngarkesa e rampës, kg 6000 / 8000 / 10000 / 12000
Gjatësia totale e rampës, mm 9000 / 9500 / 10500 / 11200 / 12000 / 13000
Gjerësia e përgjithshme e rampës, mm 2130
Gjerësia e karrexhatës, mm 2000
Gjatësia e pjesës së pjerrët, mm 8000 / 8500 / 9200 / 9900
Gjatësia appareil, mm 300
Min. lartësia e punës, mm 900
Maks. lartësia e punës, mm 1550 / 1750
Lartësia e parmakëve, mm 180
Numri i mbërritjeve të palosshme, copë 2
Numri i rrotave, copë 2
Rrota të ngurta
Materiale S235
Mbulimi i rrugës grilë çeliku
Komponentët rrota gome – 2 copë, shtylla tërheqëse – 1 copë, grup zinxhirësh në rampë – 7 copë, pompë hidraulike manuale me dorezë – 1 copë.
Garanci 18 muaj

MODELE DHE MADHËSI

AUSBAU

# Model Ngarkesa, kg Përmasat, mm
N H E C NH F T A Z
1 PRO6 6000 8000 2500 1000 300 10500 2000 2220 900 1650
2 PRO8 8000 8000 2500 1000 300 10500 2000 2260 900 1650
3 PRO10 10000 8500 2700 1000 300 11200 2000 2300 900 1650
4 PRO12 12000 8500 2700 1000 300 11200 2000 2340 900 1650
5 SRT6 6000 8000 1000 1000 300 9000 2000 2220 900 1550
6 SRT8 8000 8000 1000 1000 300 9000 2000 2260 900 1550
7 SRT10 10000 8500 1000 1000 300 9500 2000 2300 900 1570
8 SRT12 12000 8500 1000 1000 300 9500 2000 2340 900 1570
9 LNG6 6000 9200 2800 1000 300 12000 2000 2220 900 1700
10 LNG8 8000 9200 2800 1000 300 12000 2000 2260 900 1700
11 LNG10 10000 9900 3100 1000 300 13000 2000 2300 900 1750
12 LNG12 12000 9900 3100 1000 300 13000 2000 2340 900 1750

PAJISJET BAZË TË MOBILE RAMPAVE

AUSBAU mobile ramp

 1. Buzë lidhëse e fortë
 2. Pajisja e fiksimit të zinxhirit
 3. Zinxhiri me grep
 4. Depozita vaji
 5. Pompë me një dorezë
 6. Blloqe rrotash
 1. Rrotat
 2. Cilindrat hidraulikë
 3. Urat e hyrjes
 4. Shtylla tërheqëse për lëvizjen e rampës
 5. Kangjella sigurie
 6. Sipërfaqja e kalërimit

PARIMI I FUNKSIONIMIT TË RAMPA MOBILE NGARKUESE

Ngarkuesi ngre skajin e devijimit (ka një vend të veçantë për kapjen me një goditje të ngurtë) dhe sjell devijimin celular në kamion. Duke përdorur hidraulikë manuale, një person, duke shtypur dorezën e pompës hidraulike, vendos lartësinë e devijimit në nivelin e kërkuar (nga 900 mm në 1650 mm).

Pas instalimit, ngarkuese rampa është i lidhur mirë me dy zinxhirë në kamion, dhe rrotat sigurohen kundër lëvizjes duke mbajtur frenat (përfshihen zinxhirët dhe frenat mbajtës). Pastaj forklift drejton ngarkesën përgjatë sipërfaqes së mbikalimit celular drejtpërdrejt në kamion ose kontejner.

Kështu, një drejtues i pirunit është i mjaftueshëm për të kryer të gjitha operacionet e ngarkimit dhe shkarkimit. Pra, nuk keni nevojë për punëtorin që tërhiqte ngarkesat me karrocë nga/deri në skaj të kamionit.

Si rezultat, rampa jonë e ngarkimit mobile shpejton ndjeshëm proceset e ngarkimit dhe shkarkimit, kursen kostot e punës, optimizon proceset logjistike dhe rrit fitimet.

AUSBAU-EHP
OPT-EHP - stacion elektrik hidraulik në rampa.
AUSBAU-EMHP
OPT-EMHP - stacion hidraulik elektrik dhe pompë manuale.
AUSBAU-4WL
OPT-4WL - palë rrota shtesë: 4 në vend të 2.
AUSBAU-SRS
OPT-SRS - grila anti-rrëshqitëse në vend të asaj të rregullt.
AUSBAU-2SL3SW
OPT-2SL3SW - mbikalimi celular me shkarkim në tre drejtime.I pajisur me këmbë sigurie.
AUSBAU-TC
OPT-TC - tendë mbi rrugën e rampa.
AUSBAU-2SL
OPT-2SL - këmbët e sigurisë të rregullueshme, të instaluara në rampë rrisin sigurinë.
AUSBAU-ZSRS
OPT-ZSRS - grila e galvanizuar anti-rrëshqitëse në vend të rregullt.
AUSBAU-HR
OPT-HR - kangjella shtesë 1100 mm e lartë.
AUSBAU-ZRS
OPT-ZRS - siperfaqja e galvanizuar e rruges.
AUSBAU-CLR
OPT-CLR - zgjedhja e një ngjyre të ndryshme (ngjyra standarde është e kuqe).
pompë hidraulike manuale me dorezë AUSBAU
Rregullimi i lartësisë së mbikalimit celular kryhet duke përdorur hidraulikë të besueshëm - d.m.th. nuk kërkohet furnizim me energji të jashtme.
grup zinxhirësh në rampë AUSBAU
Zinxhiri lidh në mënyrë të sigurt devijimin me të gjitha llojet e kamionëve.
rrota gome AUSBAU
Ndalimi (frenimi) kundër kthimit rregullon mbikalimin nga lëvizja ndërsa ngarkuesi po punon në të. Ofrohet si grup.
grilë çeliku AUSBAU
Sipërfaqja e grilës siguron një kontroll të shkëlqyeshëm për rrotat e makinës edhe në ngrica të rënda. Vrimat në grila lejojnë që uji, balta, bora dhe substanca të tjera të kalojnë lirshëm në mënyrë që asgjë të mos ndërhyjë në lëvizjen e rrotave të ngarkuesit.
shtylla tërheqëse AUSBAU
Ngarkuesi mund të transportojë platformën lëvizëse si përpara ashtu edhe prapa, falë një pajisjeje të veçantë për bashkim të ngurtë, madje edhe në një zonë të vogël të magazinave.
appareil AUSBAU
Materiali për urën hyrëse (pika e kontaktit midis mbikalimit dhe kamionit) është një pllakë e përforcuar me një trashësi deri në 20 mm, duke siguruar ultra-besueshmëri gjatë përdorimit intensiv.

Shihni më shumë foto në Galeri

Produktet e lidhura

Thirrje mbrapa
Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek [email protected]

  Bej nje pyetje
  Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek [email protected]

   Regjistrohuni në gazetën
   Bej nje pyetje
   Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek [email protected]

    Regjistrohuni në gazetën

     Regjistrohuni në gazetën