ORË PUNE
E hene e premte: 08:00-17:00
Prodhuesi kryesor i pajisjeve të lëvizshme të depove. 100% e prodhuar në Evropë.
Prodhuesi kryesor i pajisjeve të lëvizshme të depove. 100% e prodhuar në Evropë.
Rampat tona veprojnë në më shumë se 30 vende të botës.
Rampat tona veprojnë në më shumë se 30 vende të botës.

AUSBAU

WE SERVE YOUR NEEDS
BEJ NJE PYETJE

PSE PRODUKTET TONA JANË TË DOBISHME PËR BIZNESIN

Të gjitha produktet tona janë krijuar për të optimizuar proceset dhe për t'ju kursyer kohë.

PËRPARËSITË E AUSBAU MBI KONKURRENTËT

Ne kemi theksuar përparësitë kryesore të kompanisë sonë që do t'ju ndihmojnë të bëni zgjedhjen e duhur:

MË SHUMË SE 15 VJET NË TREG

MË SHUMË SE 17 VJET NË TREG

Ne jemi krenarë për përvojën tonë shumëvjeçare në bashkëpunim të suksesshëm me kompanitë kryesore botërore. Drejtuesit na besojnë
STANDARDET CE

STANDARDET CE

Prodhimet tona janë prodhuar në Evropë dhe përputhen me standardet evropiane dhe ndërkombëtare të cilësisë.
KUPTIMI I NEVOJAVE TË KLIENTIT

KUPTIMI I NEVOJAVE TË KLIENTIT

Duke përdorur teknologjitë më të fundit dhe idetë novatore, ne ofrojmë një zgjidhje për problemin e çdo klienti.
DËRGESAT E PRODUKTEVE NË MBARË BOTËN

DËRGESAT E PRODUKTEVE NË MBARË BOTËN

Një ekip i fortë profesionistësh dhe procese logjistike të dëshmuara na lejojnë të furnizojmë produkte kudo në botë.
klientë të kënaqur
980
klientë të kënaqur
vjet përvojë
17
vjet përvojë
Fabrika
Fabrika
e vet
rampa ngarkimi
1070
rampa ngarkimi
RRETH NESH

Për 17 vjet punë në tregun e pajisjeve të ngarkimit dhe magazinimit, ne kemi furnizuar produktet tona në më shumë se 30 vende të botës, në më shumë se 980 klientë. Ne jemi vlerësuar nga shumë korporata me famë botërore.

NE JEMI TË REKOMANDUAR

NE JEMI TË REKOMANDUAR

Klientë nga më shumë se 30 vende të botës kanë blerë vazhdimisht produkte AUSBAU. Ne jemi një furnizues i besueshëm i cili u rekomandohet miqve dhe partnerëve të tyre.
CILËSIA MË E LARTË

CILËSIA MË E LARTË

Pajisjet tona kanë qenë në shërbim për shumë vite. Nuk kërkon investime shtesë. Ju kurseni jo vetëm kohë, por edhe financa.
ÇMIME MË TË VOLITSHME SE PRODHUESIT E TJERË

ÇMIME MË TË VOLITSHME SE PRODHUESIT E TJERË

Ne kemi një zgjidhje për çdo projekt. Edhe nëse ky është një projekt jo standard.
SIGURIA SHFRYTËZIMIT

SIGURIA SHFRYTËZIMIT

Të gjitha pajisjet AUSBAU janë të menduara teknikisht dhe praktikisht të testuara për sigurinë e klientëve tanë.
RRETH NESH

SHQYRTIMET E KLIENTIT

Autosisustus Kare Tervonen Oy
AUTOSISUSTUS Kare Tervonen Oy
In order to accelerate loading and unloading operations at the warehouse, our company Autosisustus Kare Tervonen Oy decided to buy a mobile ramp AUSBAU-SPCL6. The ramp was quickly designed in accordance with our dimensions and requirements. We are grateful AUSBAU for the cooperation and can recommend.
Logo bellator
Bellator Construction Machinery Sp. o.o.
Purchase of the ramp was a good investment in our business. Our company is satisfied with the ramp AUSBAU. We are grateful to AUSBAU eemployees for cooperation and informational support.
2B Best Business AB
2B Best Business AB
We would say that AUSBAU has 10 points on a scale with max 10! We are happy to recommend AUSBAU and their products to everyone.
BLA-KORS
Bla Kors
Our organization has bought two AUSBAU-PRO6 mobile, for loading bigbags with forklift. We are very happy for the ramps and find the whole process buying them, very smooth and professional.
SYC Cylinders
The communication with AUSBAU throughout the purchase process was excellent and they gave us many facilities for the dispatch of goods. We are grateful to AUSBAU for the cooperation and highly recommend their products and services.
Deutsche
Deutsche Schraubfundament
Auf diesem Weg mbchten wir uns gerne fur die gute Zusammenarbeit, ihre freundliche Beratung, die gute Qualitat ihres Produktes und die schnelle Ausfuhrung des Transportes bedanken. Wir sind mit dem Produkt sehr zufrieden und wurden Sie jederzeit weiterempfehlen.
Salat-Centar
Iceberg Salat Centar
The whole process from ordering to construction and delivery was executed swiftly and with high professionalism. We are certain that the ramp will serve us perfectly, and will definitely come back to AUSBAU as soon as we need additional ramp.
Landmann
Landmann
Wir haben dieses Produkt seit 2 Monaten in Betrieb. Die·Verarbeitung der Rampe ist gut. Wir haben keine Probleme hiermit und konnen sie weiter empfehlen.
NOR MAALI
NOR MAALI
The communication with AUSBAU was smooth and easygo ing. The ramp was delivered as expected and in quite short time. NOR MAALI s.r.o. recommends AUSBAU as a reliable business part ner.
Veles Agro
Veles Agro
After three months of exploitations of the ramp, our expectations are fully justified. The average time of loading and unloading operations was reduced to 40 minutes, against 1.8 hours earlier. Probably, this is one of our most successful investments in equipment in recent years.
ERIDON
Професійний підхід спеціалістів компанії та висока якість мобільних рамп не залишили сумнівів, що свою співпрацю ми продовжимо і в наступні роки. Ми рекомендуємо AUSBAU як надійного партнера та постачальника продукції гарантованої якості.
24ELEMENT
Купівля пандуса була вигідною інвестицією в наш бізнес. Наша компанія задоволена пандусом AUSBAU. Ми дуже вдячні AUSBAU за співпрацю та з радістю рекомендуємо їх продукцію та послуги.

KLIENTË

Pirelli & C
Otis
Nokian tyres naturally
Imp tobacco
Hyundai
Dominos pizza
Croix rouge
Abb
Abinbevefes
P&g
Electrolux
SUN InBev
Leroy Merlin
Samsung
Avon
Coca cola
Danone

LAJMET E FUNDIT

Një rampa mobile për një kompani kroate konfirmon besueshmërinë e produkteve AUSBAU NEWS
Një rampa mobile për një kompani kroate konfirmon besueshmërinë e produkteve AUSBAU
19.05.2023

Dizajni i besueshëm i rampave të ngarkimit AUSBAU garanton funksionimin e tyre afatgjatë të pandërprerë.

Rampë e ngarkimit mobile për një kompani ndërkombëtare NEWS
Rampë e ngarkimit mobile për një kompani ndërkombëtare
25.04.2023

Inxhinierët e projektimit të AUSBAU janë të gatshëm të marrin përsipër çdo porosi sfiduese për projektimin e rampave të ngarkimit.

AUSBAU

WE SERVE YOUR NEEDS
BEJ NJE PYETJE
Thirrje mbrapa
Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

  Bej nje pyetje
  Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

   Regjistrohuni në gazetën
   Thirrje mbrapa
   Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

    Bej nje pyetje
    Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

     Regjistrohuni në gazetën

      Regjistrohuni në gazetën