ORË PUNE
E hene e premte: 08:00-17:00

Rreth kompanisë

Rampa hidraulike mobile AUSBAU
WE SERVE YOUR NEEDS
Ne përshpejtojmë proceset e trajtimit të ngarkesave, zvogëlojmë kostot e punës dhe rrisim sigurinë e punës tuaj.
DËRGONI NJË KËRKESË

PAK FAKTE PËR NE

WE SERVE YOUR NEEDS

HISTORI
HISTORI
Ne kemi prodhuar pajisje për magazina për 17 vjet dhe kemi fituar një reputacion si një furnizues i besueshëm. Produktet tona janë të përfaqësuara në më shumë se 30 vende të botës - vende të Evropës, Azisë dhe Amerikës Latine.
TEKNOLOGJITË MODERNE
TEKNOLOGJITË MODERNE
Cilësia e produkteve tona plotëson standardet e Bashkimit Evropian, gjë që konfirmohet nga bashkëpunimi shumëvjeçar me kompani me famë botërore.
EKIPI I PROFESIONISTËVE
EKIPI I PROFESIONISTËVE
Vlera kryesore e kompanisë është ekipi ynë. Ne jemi krenarë që punësojmë profesionistë të vërtetë në fushën e tyre, të cilët po përmirësojnë vazhdimisht kualifikimet e tyre.
VLERAT KRYESORE

STRATEGJIA JONË

Vëmendje për çdo klient
Vëmendje për çdo klient
Ju gjithmonë mund të mbështeteni në këshillat profesionale dhe një nivel të lartë shërbimesh të ofruara nga menaxherët tanë.
Zgjidhje dhe ide novatore
Zgjidhje dhe ide novatore
Ne gjithmonë mbajmë shënim risitë në botën e logjistikës dhe u ofrojmë klientëve ide të reja që i ndihmojnë ata në punën e tyre.
Produktet e disponueshme
Produktet e disponueshme
Një gamë e gjerë e pajisjeve na ndihmon t'i ofrojmë klientit opsionin më optimal të produktit, i cili do ta kënaqë atë për sa i përket cilësisë dhe çmimit.
MISIONI YNË

Video

NE JEMI NË NUMËR

AUSBAU - Kompani polako-ukrainase e prodhimit të pajisjeve të magazinës

980
KLIENTËT E KËNAQUR
17
VJEÇ EKSPERIENCE
FABRIKE
VET

SHQYRTIMET E KLIENTIT

Autosisustus Kare Tervonen Oy
AUTOSISUSTUS Kare Tervonen Oy
In order to accelerate loading and unloading operations at the warehouse, our company Autosisustus Kare Tervonen Oy decided to buy a mobile ramp AUSBAU-SPCL6. The ramp was quickly designed in accordance with our dimensions and requirements. We are grateful AUSBAU for the cooperation and can recommend.
Logo bellator
Bellator Construction Machinery Sp. o.o.
Purchase of the ramp was a good investment in our business. Our company is satisfied with the ramp AUSBAU. We are grateful to AUSBAU eemployees for cooperation and informational support.
2B Best Business AB
2B Best Business AB
We would say that AUSBAU has 10 points on a scale with max 10! We are happy to recommend AUSBAU and their products to everyone.
BLA-KORS
Bla Kors
Our organization has bought two AUSBAU-PRO6 mobile, for loading bigbags with forklift. We are very happy for the ramps and find the whole process buying them, very smooth and professional.
SYC Cylinders
The communication with AUSBAU throughout the purchase process was excellent and they gave us many facilities for the dispatch of goods. We are grateful to AUSBAU for the cooperation and highly recommend their products and services.
Deutsche
Deutsche Schraubfundament
Auf diesem Weg mbchten wir uns gerne fur die gute Zusammenarbeit, ihre freundliche Beratung, die gute Qualitat ihres Produktes und die schnelle Ausfuhrung des Transportes bedanken. Wir sind mit dem Produkt sehr zufrieden und wurden Sie jederzeit weiterempfehlen.
Salat-Centar
Iceberg Salat Centar
The whole process from ordering to construction and delivery was executed swiftly and with high professionalism. We are certain that the ramp will serve us perfectly, and will definitely come back to AUSBAU as soon as we need additional ramp.
Landmann
Landmann
Wir haben dieses Produkt seit 2 Monaten in Betrieb. Die·Verarbeitung der Rampe ist gut. Wir haben keine Probleme hiermit und konnen sie weiter empfehlen.
NOR MAALI
NOR MAALI
The communication with AUSBAU was smooth and easygo ing. The ramp was delivered as expected and in quite short time. NOR MAALI s.r.o. recommends AUSBAU as a reliable business part ner.
Veles Agro
Veles Agro
After three months of exploitations of the ramp, our expectations are fully justified. The average time of loading and unloading operations was reduced to 40 minutes, against 1.8 hours earlier. Probably, this is one of our most successful investments in equipment in recent years.
ERIDON
Професійний підхід спеціалістів компанії та висока якість мобільних рамп не залишили сумнівів, що свою співпрацю ми продовжимо і в наступні роки. Ми рекомендуємо AUSBAU як надійного партнера та постачальника продукції гарантованої якості.
24ELEMENT
Купівля пандуса була вигідною інвестицією в наш бізнес. Наша компанія задоволена пандусом AUSBAU. Ми дуже вдячні AUSBAU за співпрацю та з радістю рекомендуємо їх продукцію та послуги.

KLIENTË

Pirelli & C
Otis
Nokian tyres naturally
Imp tobacco
Hyundai
Dominos pizza
Croix rouge
Abb
Abinbevefes
P&g
Electrolux
SUN InBev
Leroy Merlin
Samsung
Avon
Coca cola
Danone

AUSBAU

WE SERVE YOUR NEEDS
BEJ NJE PYETJE
Thirrje mbrapa
Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek [email protected]

  Bej nje pyetje
  Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek [email protected]

   Regjistrohuni në gazetën
   Bej nje pyetje
   Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek [email protected]

    Regjistrohuni në gazetën

     Regjistrohuni në gazetën