ORË PUNE
E hene e premte: 08:00-17:00

Mobile rampën sipas kërkesës

Përveç modeleve standarde (6, 8, 10 dhe 12 t), klientët tanë mund të blejnë mobile rampe dimensione dhe karakteristika individuale. Sidomos për urdhra të tillë, projektuesit tanë, specialistët dhe inxhinierët tanë të forcës rillogarisin kufijtë e ngarkesës, zhvillojnë vizatime të reja, duke marrë parasysh specifikat e sipërfaqes në të cilën duhet të punojë devijimi, rrisin gjerësinë e karrexhatës, ndryshojnë nivelin minimal dhe maksimal lartësitë, përforconi pjesën e timonit

Kompania jonë garanton funksionim me cilësi të lartë dhe të qëndrueshme të mobile rampa AUSBAU.

Konformiteti CE.

RAMPA MOBILE NGARKUESE

Karakteristikat teknike
Ngarkesa e rampës, kg deri në 50 000
Gjatësia totale e rampës, mm sipas kërkesave të klientit
Gjerësia e përgjithshme e rampës, mm sipas kërkesave të klientit
Gjerësia e karrexhatës, mm sipas kërkesave të klientit
Gjatësia e pjesës së pjerrët, mm sipas kërkesave të klientit
Gjatësia appareil, mm 300 – 400
Min. lartësia e punës, mm sipas kërkesave të klientit por jo më pak 700 mm
Maks. lartësia e punës, mm sipas kërkesave të klientit
Lartësia e parmakëve, mm 180
Numri i mbërritjeve të palosshme, copë 2
Numri i rrotave, copë 2/4
Rrota të ngurta / pneumatike / të tjera
Materiale S235
Mbulimi i rrugës hekura / gjethe thjerrëze / të tjera
Komponentët rrota gome – 2 copë, shtylla tërheqëse – 1 copë, grup zinxhirësh në rampë – 7 copë, pompë hidraulike manuale me dorezë – 1 copë.
Garanci 18 muaj
Parimi i funksionimit të rampa mobile ngarkuese

Mobile rampa përdoret në magazina për shkarkimin/ngarkimin e automjeteve me aftësinë për të rregulluar vetë lartësinë e devijimit. Avantazhi kryesor i një devijimi celular është lëvizshmëria e tij. Pjerrësia mund të zhvendoset lehtësisht me një kamionçinë midis pikave të shkarkimit ose në ndonjë vend tjetër në objektin ku zhvillohen proceset logjistike.

AUSBAU-EHP
OPT-EHP - stacion elektrik hidraulik në rampa.
AUSBAU-EMHP
OPT-EMHP - stacion elektrik hidraulik dhe pompë manuale.
AUSBAU-4WL
OPT-4WL - palë rrota shtesë: 4 në vend të 2.
AUSBAU-SRS
OPT-SRS - grila anti-rrëshqitëse në vend të asaj të rregullt.
AUSBAU-2SL3SW
OPT-2SL3SW - mbikalimi celular me shkarkim në tre drejtime.I pajisur me këmbë sigurie.
AUSBAU-TC
OPT-TC - tendë mbi rrugën e rampa.
AUSBAU-2SL
OPT-2SL - këmbët e sigurisë të rregullueshme, të instaluara në rampë rrisin sigurinë.
AUSBAU-ZSRS
OPT-ZSRS - grila e galvanizuar anti-rrëshqitëse në vend të rregullt.
AUSBAU-HR
OPT-HR - kangjella shtesë 1100 mm e lartë.
AUSBAU-ZRS
OPT-ZRS - siperfaqja e galvanizuar e rruges.
AUSBAU-CLR
OPT-CLR - zgjedhja e një ngjyre të ndryshme (ngjyra standarde është e kuqe).
pompë hidraulike manuale me dorezë AUSBAU
Rregullimi i lartësisë së mbikalimit celular kryhet duke përdorur hidraulikë të besueshëm - d.m.th. nuk kërkohet furnizim me energji të jashtme.
grup zinxhirësh në rampë AUSBAU
Zinxhiri lidh në mënyrë të sigurt devijimin me të gjitha llojet e kamionëve.
rrota gome AUSBAU
Ndalimi (frenimi) kundër kthimit rregullon mbikalimin nga lëvizja ndërsa ngarkuesi po punon në të. Ofrohet si grup.
grilë çeliku AUSBAU
Sipërfaqja e grilës siguron një kontroll të shkëlqyeshëm për rrotat e makinës edhe në ngrica të rënda. Vrimat në grila lejojnë që uji, balta, bora dhe substanca të tjera të kalojnë lirshëm në mënyrë që asgjë të mos ndërhyjë në lëvizjen e rrotave të ngarkuesit.
shtylla tërheqëse AUSBAU
Ngarkuesi mund të transportojë platformën lëvizëse si përpara ashtu edhe prapa, falë një pajisjeje të veçantë për bashkim të ngurtë, madje edhe në një zonë të vogël të magazinave.
appareil AUSBAU
Materiali për urën hyrëse (pika e kontaktit midis mbikalimit dhe kamionit) është një pllakë e përforcuar me një trashësi deri në 20 mm, duke siguruar ultra-besueshmëri gjatë përdorimit intensiv.

Shihni më shumë foto në Galeri

Produktet e lidhura

Thirrje mbrapa
Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek [email protected]

  Bej nje pyetje
  Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek [email protected]

   Regjistrohuni në gazetën
   Bej nje pyetje
   Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek [email protected]

    Regjistrohuni në gazetën

     Regjistrohuni në gazetën