ORË PUNE
E hene e premte: 08:00-17:00

Rampat e ngarkim

Rampa mobile ngarkuese
Rampat e mobile ngarkuese celular janë pajisje speciale të krijuara për ngarkimin dhe shkarkimin e mallrave të ndryshëm në një depo. AUSBAU prodhon pesë modele standarde, me një kapacitet mbajtës prej 6, 8, 10 dhe 12 ton.
Më shumë
Rampa mobile ngarkuese
Mobile rampën sipas kërkesës
Përveç modeleve standarde të mobile rampa , kompania jonë është e gatshme të përmbushë një porosi individuale për mobile rampën e lëvizshme, duke marrë parasysh të gjitha kërkesat dhe dëshirat e klientit.
Më shumë
Mobile rampën sipas kërkesës
Fiksuar ngarkuese rampa
Fiksuar ngarkuese rampën një horizontale sigurojnë një rrugë të papenguar nga niveli i tokës në lartësinë e magazinës ose kamionit.
Më shumë
Fiksuar ngarkuese rampa
Stacionare ngarkuese rampa
Stacionare ngarkuese rampën të palëvizshëm me një platformë horizontale janë të domosdoshme në kushtet e ngarkimit / shkarkimit të vazhdueshëm të mallrave në magazinë.
Më shumë
Stacionare ngarkuese rampa
Rampa ngarkim / sharkim
Rampa ngarkim AUSBAU-DG (lloji "Magazina-Tokë") për t'u lidhur me tokën siguron qasje për ngritësit e kamionëve nga magazina në rrugë.
Më shumë
Rampa ngarkim / sharkim
Rampa ngarkim/shkarkim
Rampa AUSBAU-VR lejon hyrjen në dyshemenë e automjeteve të lehta nga niveli i zonës së ngarkimit të komplekseve logjistike dhe magazinave të fabrikës.
Më shumë
Rampa ngarkim/shkarkim
Platforma ngarkim/shkarkim AUSBAU-PLT
Doku modular i ngarkimit mbulon hapësirën midis transportit dhe ndërtesës. Përfshin një ose shumë platforma, përfshirë nivelet e stacioneve.
Më shumë
Platforma ngarkim/shkarkim AUSBAU-PLT
Aksesorë për rampën mobile
Ofrojme sherbim pas garancise me mundesi blerjeje nga ne cdo pjese rampe qe ka deshtuar.
Më shumë
Aksesorë për rampën mobile
B/У mobile rampën ngarkuese AUSBAU
Rampa mobile ngarkuese b/y lejon jo vetëm zgjidhjen e detyrave të magazinave, por gjithashtu optimizon kostot e kompanisë.
Më shumë
B/У mobile rampën ngarkuese AUSBAU
Qira mobile rampën AUSBAU
Qira mobile rampën AUSBAU - zgjidhja më e mirë për detyrat afatshkurtra të operacioneve të ngarkimit dhe shkarkimit.
Më shumë
Qira mobile rampën AUSBAU

SHQYRTIMET E KLIENTIT

Autosisustus Kare Tervonen Oy
AUTOSISUSTUS Kare Tervonen Oy
In order to accelerate loading and unloading operations at the warehouse, our company Autosisustus Kare Tervonen Oy decided to buy a mobile ramp AUSBAU-SPCL6. The ramp was quickly designed in accordance with our dimensions and requirements. We are grateful AUSBAU for the cooperation and can recommend.
Logo bellator
Bellator Construction Machinery Sp. o.o.
Purchase of the ramp was a good investment in our business. Our company is satisfied with the ramp AUSBAU. We are grateful to AUSBAU eemployees for cooperation and informational support.
2B Best Business AB
2B Best Business AB
We would say that AUSBAU has 10 points on a scale with max 10! We are happy to recommend AUSBAU and their products to everyone.
BLA-KORS
Bla Kors
Our organization has bought two AUSBAU-PRO6 mobile, for loading bigbags with forklift. We are very happy for the ramps and find the whole process buying them, very smooth and professional.
SYC Cylinders
The communication with AUSBAU throughout the purchase process was excellent and they gave us many facilities for the dispatch of goods. We are grateful to AUSBAU for the cooperation and highly recommend their products and services.
Deutsche
Deutsche Schraubfundament
Auf diesem Weg mbchten wir uns gerne fur die gute Zusammenarbeit, ihre freundliche Beratung, die gute Qualitat ihres Produktes und die schnelle Ausfuhrung des Transportes bedanken. Wir sind mit dem Produkt sehr zufrieden und wurden Sie jederzeit weiterempfehlen.
Salat-Centar
Iceberg Salat Centar
The whole process from ordering to construction and delivery was executed swiftly and with high professionalism. We are certain that the ramp will serve us perfectly, and will definitely come back to AUSBAU as soon as we need additional ramp.
Landmann
Landmann
Wir haben dieses Produkt seit 2 Monaten in Betrieb. Die·Verarbeitung der Rampe ist gut. Wir haben keine Probleme hiermit und konnen sie weiter empfehlen.
NOR MAALI
NOR MAALI
The communication with AUSBAU was smooth and easygo ing. The ramp was delivered as expected and in quite short time. NOR MAALI s.r.o. recommends AUSBAU as a reliable business part ner.
Veles Agro
Veles Agro
After three months of exploitations of the ramp, our expectations are fully justified. The average time of loading and unloading operations was reduced to 40 minutes, against 1.8 hours earlier. Probably, this is one of our most successful investments in equipment in recent years.
ERIDON
Професійний підхід спеціалістів компанії та висока якість мобільних рамп не залишили сумнівів, що свою співпрацю ми продовжимо і в наступні роки. Ми рекомендуємо AUSBAU як надійного партнера та постачальника продукції гарантованої якості.
24ELEMENT
Купівля пандуса була вигідною інвестицією в наш бізнес. Наша компанія задоволена пандусом AUSBAU. Ми дуже вдячні AUSBAU за співпрацю та з радістю рекомендуємо їх продукцію та послуги.

KLIENTË

Pirelli & C
Otis
Nokian tyres naturally
Imp tobacco
Hyundai
Dominos pizza
Croix rouge
Abb
Abinbevefes
P&g
Electrolux
SUN InBev
Leroy Merlin
Samsung
Avon
Coca cola
Danone

AUSBAU

WE SERVE YOUR NEEDS
BEJ NJE PYETJE
Thirrje mbrapa
Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek [email protected]

  Bej nje pyetje
  Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek [email protected]

   Regjistrohuni në gazetën
   Bej nje pyetje
   Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek [email protected]

    Regjistrohuni në gazetën

     Regjistrohuni në gazetën