ORË PUNE
E hene e premte: 08:00-17:00

Artikuj

Rrjeta e çelikut – sekreti kryesor i efektivitetit të rampës mobile Steel grating - mobile ramp AUSBAU

Pajisjet e ngarkimit janë projektuar për të optimizuar dhe përmirësuar proceset logjistike në magazinë. Kur zgjidhni rampat e ngarkimit, është e rëndësishme t’i kushtoni vëmendje rrugës – rrjeta e çelikut.

Më shumë
Përdorimi i rampave të parafabrikuara për automjete të rënda

Duke qenë një nga drejtuesit në prodhimin e rampave të ngarkimit, kompania “AV-exim” kërkon të zgjidhë çdo problem që lind në procesin e operacioneve logjistike.

Më shumë
Rampa mobile, cilat çështje duhet të theksohen

Para se të blini rampën e makinës, specifikoni me kërkesat kryesore për këtë devijim dhe cilat detyra duhet të zgjidhë për ju platforma lëvizëse.

Më shumë
Nyja e ngarkimit e bërë nga rreze I ose tub profili – si të bëni zgjedhjen e duhur

Një platformë lëvizëse blihet për shumë vite përpara dhe duke marrë një vendim blerjeje, është e rëndësishme të merren parasysh të gjitha avantazhet dhe disavantazhet e secilit model të propozuar. Një nga kriteret për zgjedhjen e një devijimi celular është materiali që përdoret për të bërë kornizën e rampës.

Më shumë
Rampa mobile ngarkuese AUSBAU për kompleksin agro-industrial

Për shumë vite, ne kemi fituar përvojë të pasur të punës me klientë që blejnë rampat tona mobile AUSBAU për sektorin bujqësor.

Më shumë
Rampa mobile ngarkuese, cilat janë përfitimet e saj

Për disa vjet ne prodhojmë rampa ngarkimi AUSBAU. Qëllimi ynë përfundimtar ishte gjithmonë kënaqësia e klientit nga përdorimi i rampave të ngarkimit AUSBAU, duke arritur efikasitet të synuar.

Më shumë
Vizatimi i rampa mobile ngarkuese të kamionëve

Kur hartoni vizatime të rampave të kamionëve portativ, është e nevojshme të merren parasysh faktorët e mëposhtëm të rëndësishëm:

Më shumë
Ndërtimi i rampës së ngarkimit të hekurudhës AUSBAU

Kohët e fundit, shumë klientë janë pyetur për ndërtimin e rampave të ngarkimit të hekurudhave.

Më shumë
Rampa mobile ngarkuese AUSBAU metalike për shkarkimin e kamionëve

Jo shumë kohë më parë, ne bëmë llogaritjet për disa kompani nga Ukraina Perëndimore. Ata donin një devijim unik të lëvizshëm metalik për të përshpejtuar proceset e ngarkimit dhe shkarkimit të automjeteve të ngarkesave.

Më shumë
Nyja rampa mobile. Këshilla nga prodhuesi

Kur dikush na kontakton në lidhje me devijimin hekurudhor ne jemi gjithmonë të kënaqur për një sqarim të tillë – devijimi HEKURUDHOR. Usshtë shumë e rëndësishme për ne jo vetëm të zgjidhim problemin aktual të klientit me veprimet e ngarkimit ose shkarkimit, por gjithashtu të sigurojmë që devijimi hekurudhor të funksionojë për vite me radhë dhe klienti ynë të fitojë të gjitha fitimet nga përdorimi i tij.

Më shumë
Projekti i rampave të automjeteve

Klientët tanë shpesh na telefonojnë dhe na pyesin për projektin e devijimit të automjetit.

Më shumë
Rampa të hekurudhës

Nuk ka kërkesa të veçanta unike për rampat e hekurudhave. Karakteristika kryesore dhe përcaktuese e një devijimi të tillë është funksioni i tij. Ajo duhet t’i përshtatet karrocave hekurudhore të cilat janë më të larta se kamionët dhe pozicioni i tyre i shkarkimit ndryshon nga pozicioni standard i devijimit të kamionit.

Më shumë
Rampa mobile ngarkuese AUSBAU celular, modelet kryesore

Modeli më i popullarizuar i rampave të bankës së ngarkimit të ngarkimit celular është devijimi celular AUSBAU-PRO. Ajo përbën më shumë se 80% të të gjitha rampave të ngarkimit të prodhuara AUSBAU.

Më shumë
AUSBAU skema e rampa mobile ngarkuese

Ekziston një skemë e bankës së ngarkimit portativ të ngarkimit AUSBAU dhe elementët kryesorë të tij më poshtë. Ju lutemi kushtojini vëmendje përbërësve kryesorë të bankës së ngarkimit portative: një kornizë metalike, një platformë, hidraulikë dhe rrota.

Më shumë
Rampa mobile ngarkuese AUSBAU për zonat klimatike jugore

Kompania jonë pati mundësinë të bëjë rampën e ngarkimit celular AUSBAU-PRO10 për një klient nga Venezuela. Ne duhej të gjenim një qasje të veçantë për hartimin e rampës, duke marrë parasysh veçoritë klimatike të rajonit të Amerikës së Jugut.

Më shumë
AUSBAU projektit të rampa mobile ngarkuese

Designshtë shumë e rëndësishme t’i kushtoni vëmendje detajeve kur hartoni një devijim.

Më shumë
Dizajni i rampës për magazinë

Ndërsa zgjidhni instrumentin, që do të thotë dizajn i devijimit, nuk duhet të harroni qëllimin – atë që dëshironi të arrini me këtë devijim.

Më shumë
Çmimi i rampa mobile AUSBAU dhe krahasimi me ofertat e tjera

Në kushtet e ndryshimit të shpejtë të kushteve të botës dhe tregut, për çdo klient është një harmoni shumë e rëndësishme midis çmimit të produktit dhe cilësisë së tij. Kur ose klientët e dashur shikojnë çmimet për rampat nga furnizues të ndryshëm, kur marrin parasysh shumën e planifikuar të buxhetit për këtë blerje.

Më shumë
Rampat hekurudhore, këshilla nga prodhuesi

Kur njerëzit pyesin për rampat e hekurudhës, ne jemi gjithmonë të lumtur të marrim një kërkesë kaq sqaruese.

Më shumë

AUSBAU

WE SERVE YOUR NEEDS
BEJ NJE PYETJE
Thirrje mbrapa
Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

  Bej nje pyetje
  Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

   Regjistrohuni në gazetën
   Bej nje pyetje
   Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

    Regjistrohuni në gazetën

     Regjistrohuni në gazetën