ORË PUNE
E hene e premte: 08:00-17:00

Rampa ngarkim / sharkim

Ngarkuese rampa AUSBAU-DG (lloji “Magazina-Tokë”) për t’u lidhur me tokën siguron qasje në kamionçinë nga magazina në rrugë dhe rrit efikasitetin e operacioneve të ngarkimit. Kjo është mënyra më e përballueshme për të drejtuar një kamionçinë nga magazina në tokë dhe mbrapa.

Rampa ngarkim AUSBAU-DG ka forcë të lartë dhe siguron shkarkim/ngarkim të shpejtë dhe të përshtatshëm të automjeteve. Ngarkuese rampa AUSBAU-DG është ideale për të punuar me kamionë me ngarkesa të rënda. Funksionimi rampën absolutisht i sigurt, falë anëve mbrojtëse, shpërndarjes së barabartë të ngarkesës dhe lidhjes së besueshme midis devijimit dhe kamionit.

Konformiteti CE.

Karakteristikat teknike
Ngarkesa e rampës, kg 6000 / 8000 / 10000
Gjatësia totale e rampës, mm 6300 / 8300 / 10300 / 12300
Gjerësia e përgjithshme e rampës, mm 2120
Gjerësia e karrexhatës, mm 2000
Gjatësia e pjesës së pjerrët, mm 6000 / 8000 / 10000 / 12000
Gjatësia appareil, mm 300
Lartësia e punës, mm 1100/1200
Lartësia e parmakëve, mm 180
Numri i mbërritjeve të palosshme, copë 2
Këndi i pjerrësisë së rampës 5,74 / 6,89 / 8,63 / 11,54
Materiale S235
Mbulimi i rrugës grilë çeliku
Komponentët grup zinxhirësh në rampë – 2 copë
Garanci 18 muaj
Modele dhe madhësi

AUSBAU-DG

# Model Ngarkesa, kg Përmasat, mm  Këndi
N C NC F T A
1 DG6-6000 6000 6000 300 6300 2000 2120 1100/1200 11.54
2 DG6-8000 6000 8000 300 8300 2000 2120 1100/1200 8.63
3 DG6-10000 6000 10000 300 10300 2000 2120 1100/1200 6.89
4 DG6-12000 6000 12000 300 12300 2000 2120 1100/1200 5.74
5 DG8-6000 8000 6000 300 6300 2000 2120 1100/1200 11.54
6 DG8-8000 8000 8000 300 8300 2000 2120 1100/1200 8.63
7 DG8-10000 8000 10000 300 10300 2000 2120 1100/1200 6.89
8 DG8-12000 8000 12000 300 12300 2000 2120 1100/1200 5.74
9 DG10-6000 10000 6000 300 6300 2000 2120 1100/1200 11.54
10 DG10-8000 10000 8000 300 8300 2000 2120 1100/1200 8.63
11 DG10-10000 10000 10000 300 10300 2000 2120 1100/1200 6.89
12 DG10-12000 10000 12000 300 12300 2000 2120 1100/1200 5.74
Parimi i funksionimit të rampa mobile ngarkuese

Rampa ngarkim/shkarkim it janë bërë prej çeliku të qëndrueshëm, të përshtatur me gjerësinë e portës, aq të fortë sa betoni i zakonshëm. Përveç kësaj, nëse është e nevojshme, ato mund të hiqen dhe të zhvendosen nëpër magazinë ose më gjerë. Ngarkuese rampa magazina-tokë është ideale për ambiente me qira dhe magazina speciale, së bashku me gamën e rampave të lëvizshme AUSBAU.

Rampa ngarkim/sharkim AUSBAU-DG ka një dizajn të fortë dhe rrit efikasitetin e depove. Buzë e varur siguron një kalim të sigurt midis nyjës devijuese dhe kamionit, dhe grila siguron forcë të lartë për devijimin. Ngarkuese  rampa AUSBAU-DG ka një gamë të gjerë opsionesh shtesë për funksionim më efikas.

AUSBAU-SRS
OPT-SRS - grila anti-rrëshqitëse në vend të asaj të rregullt.
AUSBAU-TC
OPT-TC - tendë mbi rrugën e rampa.
AUSBAU-CLR
OPT-CLR - zgjedhja e një ngjyre të ndryshme (ngjyra standarde është e kuqe).
AUSBAU-LD
OPT-LD - shkallë për drejtuesin e pirunit që ju lejon të dilni nga rampë në tokë.
AUSBAU-ZSRS
OPT-ZSRS - grila e galvanizuar anti-rrëshqitëse në vend të rregullt.
AUSBAU-HR
OPT-HR - kangjella shtesë 1100 mm e lartë.
AUSBAU-ZRS
OPT-ZRS - siperfaqja e galvanizuar e rruges.
AUSBAU-HA1
OPT-HA1 - rregullimi i lartësisë.
AUSBAU-WL
OPT-WL - palë rrota për lëvizje të vogla lokale.

Shihni më shumë foto në Galeri

Produktet e lidhura

Thirrje mbrapa
Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek [email protected]

  Bej nje pyetje
  Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek [email protected]

   Regjistrohuni në gazetën
   Bej nje pyetje
   Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek [email protected]

    Regjistrohuni në gazetën

     Regjistrohuni në gazetën