ORË PUNE
E hene e premte: 08:00-17:00

News

Projekti ynë i ri është një rampë ngarkimi për furgona Projekti ynë i ri është një rampë ngarkimi për furgona

Shumë kompani duhet të shkarkojnë mallra nga kamionë të vegjël. Por këta kamionë janë shumë të ulët për portat e dokut dhe rampat konvencionale janë shumë të larta. Seria AB-VR e rampave të ngarkimit fiks e zgjidh këtë problem në mënyrë të përsosur!

Më shumë
Ju ftojmë të vizitoni ekspozitën ndërkombëtare të logjistikës LogiMAT 2024 dhe të takoheni personalisht! Ju ftojmë të vizitoni ekspozitën ndërkombëtare të logjistikës LogiMAT 2024 dhe të takoheni personalisht!

Si prodhuesi kryesor i rampave të ngarkimit dhe pajisjeve të magazinës, ju ftojmë të bashkoheni me ne në LogiMAT 2024 në Shtutgart, Gjermani, nga data 19 deri më 21 mars 2024!

Më shumë
Projekt i pazakontë i veçantë i një rampa ngarkimi dhe platformë për makineri të rënda Projekt i pazakontë i veçantë i një rampa ngarkimi dhe platformë për makineri të rënda

Kjo nuk është hera e parë që kompania jonë prodhon rampa ngarkimi për makineri të rënda, por kjo porosi mund të quhet unike.

Më shumë
Gëzuar Krishtlindjet dhe Vitin e Ri 2024 Gëzuar Krishtlindjet dhe Vitin e Ri 2024

Të dashur miq dhe partnerë!

Në prag të Vitit të Ri 2024, dëshirojmë t’ju falënderojmë për besimin dhe përkushtimin ndaj produkteve AUSBAU. Ju urojmë Gëzuar Krishtlindjet dhe Vitin e Ri, përpjekje të suksesshme dhe ngrohtësi të pafund familjare!

Më shumë
Stacionare ngarkuese rampa me urë hidraulike në Suedi Stacionare ngarkuese rampa me urë hidraulike në Suedi

Duke qenë liderët në tregun evropian të pajisjeve të ngarkimit, kjo nuk është hera e parë që kompania jonë bashkëpunon me sipërmarrje suedeze.

Më shumë
Rampë për furgona për një kompani ushqimore Rampë për furgona për një kompani ushqimore

Gjatë viteve të prodhimit të rampave të ngarkimit, kompania AUSBAU ka ndihmuar vazhdimisht kompani të ndryshme për të krijuar logjistikë më efikase të magazinës.

Më shumë
Një rampë ngarkimi për një kompani prodhuese estoneze Një rampë ngarkimi për një kompani prodhuese estoneze

Pajisjet e magazinës të prodhuara nga kompania jonë kanë dëshmuar vlerën e tyre në shumë vende të BE-së.

Më shumë
Platforma modulare e ngarkimit për klientin tonë në Estoni Platforma modulare e ngarkimit për klientin tonë në Estoni

Kompania jonë është prodhuese e pajisjeve të magazinës për 17 vjet. Ndër klientët tanë, platformat e ngarkimit AUSBAU-PLT janë në kërkesë të madhe.

Më shumë
Një rampa mobile për një kompani kroate konfirmon besueshmërinë e produkteve AUSBAU Një rampa mobile për një kompani kroate konfirmon besueshmërinë e produkteve AUSBAU

Dizajni i besueshëm i rampave të ngarkimit AUSBAU garanton funksionimin e tyre afatgjatë të pandërprerë.

Më shumë
Rampë e ngarkimit mobile për një kompani ndërkombëtare Rampë e ngarkimit mobile për një kompani ndërkombëtare

Inxhinierët e projektimit të AUSBAU janë të gatshëm të marrin përsipër çdo porosi sfiduese për projektimin e rampave të ngarkimit.

Më shumë
Rampë për makineri të mëdha për një kompani çeke bujqësore Rampë për makineri të mëdha për një kompani çeke bujqësore

Një rampë ngarkimi stacionare për traktorë me karakteristika të veçanta është prodhuar dhe dorëzuar te klienti ynë i rregullt, një distributor çek i pajisjeve bujqësore!

Më shumë
Përvjetori i parë i fillimit të prodhimit modern AUSBAU Përvjetori i parë i fillimit të prodhimit modern AUSBAU

Një vit më parë, ne lançuam një strukturë të re moderne prodhimi për pajisjet e magazinës, duke rampave mobile ngarkuese dhe të stacionare ngarkuese rampave AUSBAU.

Më shumë
Blejm rampa ngarkuese të përdorura të çdo marke! Blejm rampa ngarkuese të përdorura të çdo marke!

Nëse nuk ju nevojitet më rampa juaj dhe dëshironi ta shisni, ne do të jemi të lumtur ta blejmë atë përsëri.

Më shumë
Një rampë e lëvizshme për një klient në Francë Një rampë e lëvizshme për një klient në Francë

Rampat e ngarkimit AUSBAU janë struktura të besueshme dhe të qëndrueshme që mund t’ju shërbejnë për shumë vite.

Më shumë
Faleminderit për mbështetjen tuaj në 2022! Faleminderit për mbështetjen tuaj në 2022!

Të dashur partnerë tanë!

2022 ishte një vit i veçantë për ne. Ne bëmë plane ambicioze për të. Shumë prej tyre janë përmbushur, disa janë dashur të shtyhen deri në momente më të mira.

Më shumë
Stacionare ngarkuese rampa me platformë horizontale në Estoni Stacionare ngarkuese rampa me platformë horizontale në Estoni

Për shumë vite ne kemi prodhuar rampa të kompleksitetit të ndryshëm për klientët në të gjithë botën. Vendet baltike tashmë janë bindur shumë herë për cilësinë e produktit tonë.

Më shumë
Mobile rampën me porosi për një kompani ukrainase Mobile rampën me porosi për një kompani ukrainase

Rampa e ngarkimit celular me porosi është zgjidhja perfekte për detyrat tuaja jo standarde. Ju zgjidhni vetë ngarkesën, gjerësinë e korsisë dhe shumë parametra të tjerë në varësi të nevojave tuaja.

Më shumë
Fiksuar ngarkuese rampa AUSBAU në Lituani Fiksuar ngarkuese rampa AUSBAU në Lituani

Kompania jonë prodhon rampat e ngarkim dhe pajisje të tjera magazinimi sipas standardeve të BE-së për 17 vjet tani. Për sot, ne kemi furnizuar rreth 100 rampa në Lituani, Letoni dhe Estoni.

Më shumë
Rampat e ngarkimit AUSBAU – një mbështetje e besueshme për bizneset në sektorë të ndryshëm ekonomikë Rampat e ngarkimit AUSBAU – një mbështetje e besueshme për bizneset në sektorë të ndryshëm ekonomikë

Kompania “AV-EXIM” është një partner i besueshëm në biznesin e magazinës për më shumë se 15 vjet. Cilësia e pajisjeve tona, politika jonë e çmimeve dhe profesionalizmi janë njohur në tregun e Bashkimit Evropian për një kohë të gjatë. Me kalimin e viteve, shumë kompani evropiane janë bërë klientët tanë të rregullt.

Më shumë
Mobile rampën sipas kërkesës për një kompani në Holandë Mobile rampën sipas kërkesës për një kompani në Holandë

Rampa mobile ngarkuese sipas kërkesës janë zgjidhja perfekte për optimizimin e proceseve tuaja logjistike. Ju zgjidhni kapacitetin tuaj të ngarkimit, gjerësinë e rampës dhe shumë parametra të tjerë në varësi të nevojave tuaja.

Më shumë

AUSBAU

WE SERVE YOUR NEEDS
BEJ NJE PYETJE
Thirrje mbrapa
Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek [email protected]

  Bej nje pyetje
  Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek [email protected]

   Regjistrohuni në gazetën
   Bej nje pyetje
   Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek [email protected]

    Regjistrohuni në gazetën

     Regjistrohuni në gazetën