ORË PUNE
E hene e premte: 08:00-17:00

Fiksuar ngarkuese rampa

Fiksuar ngarkuese rampa AUSBAU-ST (pa platformë horizontale) përdoret në mënyrë aktive në ndërmarrje dhe magazina, ku ka nevojë të rregullt për të lëvizur mallra. Shtë e domosdoshme për vendndodhjen e papërshtatshme të rrugëve hyrëse në magazinë.

Ju mund të blini një rampën ngarkimi duke zgjedhur një nga 9 modelet e rampave të ngarkimit të ofruara nga kompania jonë. Për më tepër, ne jemi të gatshëm të hartojmë dhe prodhojmë një mbikalim sipas projektit të një klienti individual, duke marrë parasysh specifikat dhe veçoritë e biznesit të tij.

Konformiteti CE.

Karakteristikat teknike
Ngarkesa e rampës, kg 6000 / 8000 / 10000
Gjatësia totale e rampës, mm 8300 / 10300 / 12300
Gjerësia e përgjithshme e rampës, mm 2120
Gjerësia e karrexhatës, mm 2000
Gjatësia e pjesës së pjerrët, mm 8000 / 10000 / 12000
Gjatësia appareil, mm 300
Lartësia e punës, mm 1100/1200
Lartësia e parmakëve, mm 180
Numri i mbërritjeve të palosshme, copë 2
Këndi i pjerrësisë së rampës 5,74 / 6,89 / 8,63
Materiale S235
Mbulimi i rrugës grilë çeliku
Komponentët grup zinxhirësh në rampë – 2 copë
Garanci 18 muaj
Modele dhe madhësi

AUSBAU-ST

# Model Ngarkesa, kg N C F T A
1 ST6-80 6000 8000 300 8300 2000 2120 1100/1200 8.63
2 ST6-100 6000 10000 300 10300 2000 2120 1100/1200 6.89
3 ST6-120 6000 12000 300 12300 2000 2120 1100/1200 5.74
4 ST8-80 8000 8000 300 8300 2000 2120 1100/1200 8.63
5 ST8-100 8000 10000 300 10300 2000 2120 1100/1200 6.89
6 ST8-120 8000 12000 300 12300 2000 2120 1100/1200 5.74
7 ST10-80 10000 8000 300 8300 2000 2120 1100/1200 8.63
8 ST10-100 10000 10000 300 10300 2000 2120 1100/1200 6.89
9 ST10-120 10000 12000 300 12300 2000 2120 1100/1200 5.74
Parimi i funksionimit të rampa mobile ngarkuese

Ngarkuese rampa është e thjeshtë në dizajn dhe mund të fiksohet lehtësisht me bulona ose zinxhirë. Ngarkesa shpërndahet në pika të shumta ankorimi, duke e bërë devijimin e shkarkimit të besueshëm dhe të qëndrueshëm për t’u përdorur.

Sipërfaqja kundër rrëshqitjes lejon që pirunët ose makineritë e tjera të hipin lirshëm në sipërfaqen e bankës së ngarkimit pa përjetuar probleme tërheqëse. Dhe parakolpët kufizues sigurojnë lëvizje të sigurt përgjatë mbikalimit.

Një avantazh tjetër i padyshimtë i ngarkuese rampën është çmimi relativisht i ulët në krahasim me objektet e tjera të magazinave kapitale.

AUSBAU-SRS
OPT-SRS - grila anti-rrëshqitëse në vend të asaj të rregullt.
AUSBAU-TC
OPT-TC - tendë mbi rrugën e rampa.
AUSBAU-CLR
OPT-CLR - zgjedhja e një ngjyre të ndryshme (ngjyra standarde është e kuqe).
AUSBAU-LD
OPT-LD - shkallë për drejtuesin e pirunit që ju lejon të dilni nga rampë në tokë.
AUSBAU-ZSRS
OPT-ZSRS - grila e galvanizuar anti-rrëshqitëse në vend të rregullt.
AUSBAU-HR
OPT-HR - kangjella shtesë 1100 mm e lartë.
AUSBAU-ZRS
OPT-ZRS - siperfaqja e galvanizuar e rruges.

Shihni më shumë foto në Galeri

Produktet e lidhura

Thirrje mbrapa
Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

  Bej nje pyetje
  Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

   Regjistrohuni në gazetën
   Bej nje pyetje
   Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

    Regjistrohuni në gazetën

     Regjistrohuni në gazetën