ORË PUNE
E hene e premte: 08:00-17:00

Stacionare ngarkuese rampa

Stacionare ngarkuese rampa AUSBAU-STB me platformë horizontale për ngarkimin dhe shkarkimin e mallrave është një element i domosdoshëm në magazinë, sepse shumë shpesh hyrjet në magazinë nuk janë të vendosura në mënyrën më të përshtatshme për funksionimin e kamionëve. Prania e një baze të tillë ngarkimi në magazinë do të shpejtojë ndjeshëm kohën e ngarkimit / shkarkimit të mallrave.

AUSBAU ofron 6 versione standarde të rampa AUSBAU-STB, të cilat ndryshojnë midis tyre për sa i përket ngarkesës, gjatësisë së pjesës së prirur, gjerësisë së karrexhatës, këndit të pjerrësisë. Ne jemi gjithashtu të gatshëm të ofrojmë një zgjidhje individuale për të porositur për nevojat e çdo klienti.

Konformiteti CE.

Karakteristikat teknike
Ngarkesa e rampës, kg 6000 / 8000 / 10000
Gjatësia totale e rampës, mm 10800 / 12800
Gjerësia e përgjithshme e rampës, mm 2120
Gjerësia e karrexhatës, mm 2000
Gjatësia e pjesës së pjerrët, mm 8000 / 10000
Gjatësia e pjesës horizontale, mm 2500
Gjatësia appareil, mm 300
Lartësia e punës, mm 1100/1200
Lartësia e parmakëve, mm 180
Numri i mbërritjeve të palosshme, copë 2
Këndi i pjerrësisë së rampës 6,89 / 8,63
Materiale S235
Mbulimi i rrugës grilë çeliku
Komponentët grup zinxhirësh në rampë – 2 copë
Garanci 18 muaj
Modele dhe madhësi

AUSBAU-STB

# Model Ngarkesa, kg N H C NHC F T A
1 STB6-8025 6000 8000 2500 300 10800 2000 2120 1100/1200 8.63
2 STB6-10025 6000 10000 2500 300 12800 2000 2120 1100/1200 6.89
3 STB8-8025 8000 8000 2500 300 10800 2000 2120 1100/1200 8.63
4 STB8-10025 8000 10000 2500 300 12800 2000 2120 1100/1200 6.89
5 STB10-8025 10000 8000 2500 300 10800 2000 2120 1100/1200 8.63
6 STB10-10025 10000 10000 2500 300 12800 2000 2120 1100/1200 6.89
Parimi i funksionimit të rampa mobile ngarkuese

Ngarkuese rampa instaluar para një porte bankare ose në një sipërfaqe të hapur të sheshtë, duke siguruar një rrugë pa ndalesë dhe të papenguar nga niveli i tokës në lartësinë e magazinës ose kamionit.

Falë platformës horizontale të disponueshme në stacionare ngarkuese  rampa AUSBAU, shoferi i pirunit mund të rrafshojë pozicionin e tij para se të hyjë ose të dalë nga / në një magazinë ose kamion. Kjo i mban pirunët paralel me tokën dhe i jep shoferit të ngarkuesit një pamje të plotë.

Stacionare ngarkuese rampa të AUSBAU është i fiksuar mirë me bulona (në magazinë) ose zinxhirë (në magazinë ose kamionçinë). Ura lidhëse është bërë prej çeliku të rëndë me një shtresë lentikulare të sipërfaqes, duke vepruar si një lidhje që përputhet midis devijimit dhe objektit.

AUSBAU-SRS
OPT-SRS - grila anti-rrëshqitëse në vend të asaj të rregullt.
AUSBAU-TC
OPT-TC - tendë mbi rrugën e rampa.
AUSBAU-ZRS
OPT-ZRS - siperfaqja e galvanizuar e rruges.
AUSBAU-CLR
OPT-CLR - zgjedhja e një ngjyre të ndryshme (ngjyra standarde është e kuqe).
AUSBAU-ZSRS
OPT-ZSRS - grila e galvanizuar anti-rrëshqitëse në vend të rregullt.
AUSBAU-HR
OPT-HR - kangjella shtesë 1100 mm e lartë.
AUSBAU-3SW
OPT-3SW - rampa e shkarkimit me tre anë.
AUSBAU-LD
OPT-LD - shkallë për drejtuesin e pirunit që ju lejon të dilni nga rampë në tokë.
AUSBAU-LDP
OPT-LDP - platformë me shkallë për këmbësorë (shofer).

Shihni më shumë foto në Galeri

Produktet e lidhura

Thirrje mbrapa
Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek [email protected]

  Bej nje pyetje
  Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek [email protected]

   Regjistrohuni në gazetën
   Bej nje pyetje
   Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek [email protected]

    Regjistrohuni në gazetën

     Regjistrohuni në gazetën