ORË PUNE
E hene e premte: 08:00-17:00

Projekt i pazakontë i veçantë i një rampa ngarkimi dhe platformë për makineri të rënda

Kjo nuk është hera e parë që kompania jonë prodhon rampa ngarkimi për makineri të rënda, por kjo porosi mund të quhet unike.

Dega polake e një kompanie të njohur ndërkombëtare që prodhon forklift teleskopik na u drejtua për të gjetur një zgjidhje për ngarkimin e pajisjeve të tilla për transport të mëtejshëm. Rezultati i punës së inxhinierëve tanë ishte një fiksuar ngarkuese rampa dhe platformë e veçantë që mund të kombinohen në një strukturë të vetme 19 metra.

rampa ngarkimi

Përveç kapacitetit të shtuar të ngarkesës prej 30 tonësh dhe dimensioneve standarde të modifikuara, opsionet shtesë e bëjnë të veçantë edhe rampa dhe platformë. Seti i opsionit HA2-WL2 për platformën e ngarkimit përbëhet nga dy palë këmbësh teleskopike që mund të rregullohen në lartësi dhe rrota për lëvizje lokale. Stacionare ngarkuese rampa ka gjithashtu opsionin HAWL – një palë këmbë teleskopike shtesë me rrota. Si rampa e ngarkimit ashtu edhe platforma kanë opsionin HR – një kangjella shtesë sigurie me lartësi 1100 mm.

Stacionare ngarkuese rampa

Ky është vetëm një shembull i qasjes sonë profesionale dhe individuale ndaj nevojave të klientëve. Ramps ngarkimi special AUSBAU janë një zgjidhje unike dhe me cilësi të lartë që nuk zhgënjen!

Shërbimet tona

AUSBAU

WE SERVE YOUR NEEDS
BEJ NJE PYETJE
Thirrje mbrapa
Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek [email protected]

  Bej nje pyetje
  Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek [email protected]

   Regjistrohuni në gazetën
   Bej nje pyetje
   Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek [email protected]

    Regjistrohuni në gazetën

     Regjistrohuni në gazetën