ORË PUNE
E hene e premte: 08:00-17:00

Projekti ynë i ri është një rampë ngarkimi për furgona

Shumë kompani duhet të shkarkojnë mallra nga kamionë të vegjël. Por këta kamionë janë shumë të ulët për portat e dokut dhe rampat konvencionale janë shumë të larta. Seria AB-VR e rampave të ngarkimit fiks e zgjidh këtë problem në mënyrë të përsosur!

Klienti ynë i ri është një kompani logjistike gjermane e specializuar në transportin e tonazhit të lehtë. Edhe rampat tona standarde AB-VR ishin shumë të larta për nevojat e tyre, por ky nuk është problem për inxhinierët tanë!

Vr5 n6000 h5000xf2350 a250 1

Rampa e ngarkimit e prodhuar për këtë porosi ka një kapacitet ngarkese prej 5 ton dhe dimensione standarde, me përjashtim të lartësisë së punës 250 mm, në vend të 650 mm të zakonshme. Rampali i ngarkimit fiks ka gjithashtu deri në 5 ura hyrëse të palosshme. Kjo e bën peshën e vetë urave hyrëse më pak, sepse me një lartësi të tillë pune të rampës, pesha e dy urave hyrëse do të ishte shumë e rëndë për një person.

Vr5 n6000 h5000xf2350 a250

Ne jemi gjithmonë të gatshëm për të gjetur një zgjidhje për të përmbushur nevojat e klientëve tanë!

Shërbimet tona

AUSBAU

WE SERVE YOUR NEEDS
BEJ NJE PYETJE
Thirrje mbrapa
Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek [email protected]

  Bej nje pyetje
  Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek [email protected]

   Regjistrohuni në gazetën
   Bej nje pyetje
   Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek [email protected]

    Regjistrohuni në gazetën

     Regjistrohuni në gazetën