ORË PUNE
E hene e premte: 08:00-17:00

Stacionare ngarkuese rampa me urë hidraulike në Suedi

Duke qenë liderët në tregun evropian të pajisjeve të ngarkimit, kjo nuk është hera e parë që kompania jonë bashkëpunon me sipërmarrje suedeze.

Këtë herë, rampa jonë e ngarkimit shkoi në një ishull të vogël suedez, i cili ka qenë i njohur prej shekujsh për peshkatarët e tij të aftë dhe ushqimet e shijshme të peshkut. Kompania e klientit, e cila u themelua në bazë të përvojës shumëvjeçare lokale dhe tani është një përpunues i njohur harengë. Rampa fikse me një platformë horizontale, e cila është prodhuar për klientin, ka një kapacitet ngarkese prej 8 ton, si dhe një opsion të ri shtesë – një urë hidraulike të palosshme në vend të një buzë lidhëse.

Stacionare ngarkuese rampa

Rampa është projektuar për ngarkimin/shkarkimin e ngarkesave nga një gjysmërimorkio, kontejner, etj. Me ndihmën e urës, klienti mund të shkarkojë gjysmërimorkio nën ose mbi lartësinë horizontale të rampës së oborrit. Rampa e ngarkimit ngrihet/ulet nga një pompë hidraulike manuale dhe një cilindër hidraulik. Gjatësia e urës është projektuar në atë mënyrë që këndi i pjerrësisë/ngritjes të jetë optimale për lëvizjen e pirunit gjatë funksionimit.

Gjithnjë e më shumë kompani në mbarë botën janë të bindura për cilësinë dhe qëndrueshmërinë e pajisjeve AUSBAU. Një gamë e gjerë modelesh, opsionesh shtesë dhe aftësia për të prodhuar rampa individuale fikse dhe të mobile e bëjnë AUSBAU një partner të besueshëm për kompaninë tuaj.

Shërbimet tona

AUSBAU

WE SERVE YOUR NEEDS
BEJ NJE PYETJE
Thirrje mbrapa
Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

  Bej nje pyetje
  Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

   Regjistrohuni në gazetën
   Bej nje pyetje
   Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

    Regjistrohuni në gazetën

     Regjistrohuni në gazetën