ORË PUNE
E hene e premte: 08:00-17:00

Ju ftojmë të vizitoni ekspozitën ndërkombëtare të logjistikës LogiMAT 2024 dhe të takoheni personalisht!

Si prodhuesi kryesor i rampave të ngarkimit dhe pajisjeve të magazinës, ju ftojmë të bashkoheni me ne në LogiMAT 2024 në Shtutgart, Gjermani, nga data 19 deri më 21 mars 2024!

Ne do të vendosemi në Sallën 9, Booth 9B43, ku ekspertët tanë do t’ju presin për t’iu përgjigjur pyetjeve tuaja dhe do t’ju tregojnë më shumë për veçoritë e pajisjeve tona dhe përfitimet e përdorimit të tyre.

AUSBAU LogiMAT 2024

Shumë ngjarje interesante ju presin! Përveç diskutimeve të tendencave të logjistikës së magazinës dhe një prezantimi të gjallë të produkteve tona, ne kemi përgatitur DHURATAT speciale për secilin prej jush!

Pra, ju ftojmë përzemërsisht të bashkoheni me ne dhe këtë ngjarje emocionuese, ku risitë dhe mundësitë do të takohen, duke krijuar perspektiva të reja për sukses të përbashkët.

Dëshironi të bëheni përfaqësuesi ynë? Ne jemi gjithmonë të hapur për partneritete të reja dhe fitimprurëse!

Detajet kryesore:

 • Data: 19-21 Mars 2024
 • Vendndodhja: Shtutgart, Gjermani
 • Stenda jonë: Salla 9, kabina 9B43

Shërbimet tona

AUSBAU

WE SERVE YOUR NEEDS
BEJ NJE PYETJE
Thirrje mbrapa
Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek [email protected]

  Bej nje pyetje
  Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek [email protected]

   Regjistrohuni në gazetën
   Bej nje pyetje
   Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek [email protected]

    Regjistrohuni në gazetën

     Regjistrohuni në gazetën