ORË PUNE
E hene e premte: 08:00-17:00

Fiksuar rampa me rrota në Rumani

Nuk ka detyra të pamundura për ekipin e AUSBAU, prandaj nuk ka problem ndërtimi i një fiksuar ngarkuese rampa me rrota!

Një nga veçoritë e jashtëzakonshme të të rampa mobile dhe fiksuar është aftësia për të lëvizur shpejt dhe për të rregulluar lartësinë e punës. Megjithatë, për grupin tonë nga Rumania, një degë e një kompanie ndërkombëtare logjistike, rregullimi i lartësisë nuk kërkohet, por aftësia për të lëvizur shpejt dhe prania e një pjese horizontale janë të nevojshme. Klienti ka nevojë për një ngarkuese rampa për të lidhur portat e dokut me tokën dhe për të lëvizur rampin nga një portë në tjetrën.

Loading dock ramp AB-STB

Zgjidhja më e favorshme për ta u bë ngarkuese rampa AB-STB me opsionin shtesë WL – rrota të vogla për lëvizjen lokale. Për më tepër, klientët zgjodhën opsionin ZSRS – të galvanizuar, grilë kundër rrëshqitjes në sipërfaqen lëvizëse të rampës.

Dimensionet standarde rampë sharkim u modifikuan gjithashtu për të korresponduar me lartësinë e magazinës dhe u shtuan trarë shtesë përgjatë gjatësisë së rampës për transport të lehtë anash duke përdorur dy karroca hidraulike.

Loading ramp AB-STB

Me vite përvojë në prodhimin e rampat e ngarkim, ne mund të gjejmë gjithmonë një zgjidhje të përshtatshme për klientët tanë që plotëson plotësisht nevojat dhe buxhetin e tyre.

Shërbimet tona

AUSBAU

WE SERVE YOUR NEEDS
BEJ NJE PYETJE
Thirrje mbrapa
Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek [email protected]

  Bej nje pyetje
  Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek [email protected]

   Regjistrohuni në gazetën
   Bej nje pyetje
   Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek [email protected]

    Regjistrohuni në gazetën

     Regjistrohuni në gazetën