ORË PUNE
E hene e premte: 08:00-17:00
Rampa per ngarkim shkarkim
A KENI NDONJË PYETJE?
Na shkruani dhe ne do t'ju kontaktojmë së shpejti
Bej nje pyetje
MATERIALET TONA REKLAMUESE
97 КБ 97 КБ

Rampa per ngarkim shkarkim AUSBAU-BR

AUSBAU-BR – rampa per ngarkim shkarkim, ju lejon të hiqni ndryshimin në lartësi midis një kamioni të çdo lloji dhe një platforme të palëvizshme ose platformë betoni.

AUSBAU-BR kursen hapësirë ​​për ruajtje dhe optimizon trajtimin në magazinë.

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE

Ngarkesa 1500-6000 kg
Këndi i ngritjes së rampës 90 ± 3 gradë
Këndi i uljes së rampës 5 (ose -15 cm) gradë
Gjerësia e karrexhatës 800-1400 mm
Materiali ndërtimor s235
Thellësia e urës 800-1500 mm
Garancia 12 muaj

PARIMI I FUNKSIONIMIT

Rampa per ngarkim shkarkim është një strukturë çeliku e përbërë nga:

 • një mekanizëm për rrëshqitjen e platformës përgjatë rrezes udhëzuese;
 • një platformë që përputhet me nivelet e devijimit dhe trupit të automjetit;
 • një sistem mekanik kompensimi, falë të cilit mund të jetë një strukturë e rëndë lëviz lehtë nga një operator.

Si funksionon rampa per ngarkim shkarkim AUSBAU-BR:

 1. Kur nuk është në punë, ura mekanike pozicionohet vertikalisht pa bllokuar kalimin përgjatë devijimit të ngarkesës;
 2. Automjeti po shërben për ngarkim nga buza e trupit nën urën e ngritur;
 3. Ura mekanike lëviz përgjatë një shufre udhëzuese përgjatë devijimit derisa të përafrohet me gjerësinë e trupit. Falë kësaj, nuk ka nevojë të vëzhgoni saktësinë e lartë të qasjes së transportit do të thotë në vendin e ngarkimit (opsionale);
 4. Uleni boshtin në trupin e automjetit në mënyrë që buza e tij të mbivendoset në fund të trupit me të paktën 10 cm. Boshti mekanik i palosshëm është i pajisur me një mekanizëm për të lehtësuar ngritja dhe ulja e platformës.

 

Rampa per ngarkim shkarkim është i pajisur me një këmbë mbështetëse mbrojtëse, e cila parandalon rënien e boshtit me pirun në rast të një largimi të papritur të automjetit.

Konformiteti CE.

Shihni më shumë foto në Galeri

Produktet e lidhura

Thirrje mbrapa
Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

  Bej nje pyetje
  Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

   Regjistrohuni në gazetën
   Thirrje mbrapa
   Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

    Bej nje pyetje
    Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

     Regjistrohuni në gazetën

      Regjistrohuni në gazetën