ORË PUNE
E hene e premte: 08:00-17:00

Rampa mobile, cilat çështje duhet të theksohen

Para se të blini rampën e makinës, specifikoni me kërkesat kryesore për këtë devijim dhe cilat detyra duhet të zgjidhë për ju platforma lëvizëse.

Elementet kryesore:
Këndi i rënies duhet të sigurojë hyrje dhe dalje të rehatshme të devijimit me një kamionçin të ngarkuar ose të shkarkuar. Veryshtë shumë e rëndësishme të merren parasysh të dy problemet, pasi për kamionçinën e ngarkuar është e vështirë të ngjitesh për shkak të ngarkesës, por është lidhje më e mirë midis rrotave të saj dhe sipërfaqes së devijimit të makinës. Për arsye të ngarkesës së ngarkuesit pa ngarkesë janë anasjelltas. Ngarkesa nuk e pengon atë të ngjitet, por respektimi është më i keq se në kamionçinën e ngarkuar.
Lartësi. Specifikoni gamën e lartësisë që vjen në pikën e ngarkimit/shkarkimit. Nëse përdorni kamionë me shtretër të ulët shumë shpesh, kështu që është e arsyeshme të porosisni devijimin e makinës me ulje të lartësisë.
Vend pune. Ramp duhet të ndihmojë, jo të parandalojë. Pra, merrni parasysh territorin tuaj, vendin për manovra të devijimit të makinave dhe ku do ta ruani këtë devijim.

Specialistët e kompanisë “AV-exim”, prodhuesi i rampave të lëvizshme AUSBAU, gjithmonë do të jenë të lumtur t’ju përgjigjen pyetjeve tuaja:

Telefon +49 302 555 9868

Email: [email protected]

 

Vëmendje. Ky artikull u krijua nga kompania “AV-exim” dhe i përket kompanisë “AV-exim” si pronë intelektuale. Ndalohet kopjimi i përmbajtjes së pjesshme ose të plotë të kësaj faqeje në internet pa konfirmim me shkrim të “AV-exim”.

Shërbimet tona

AUSBAU

WE SERVE YOUR NEEDS
BEJ NJE PYETJE
Thirrje mbrapa
Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek [email protected]

  Bej nje pyetje
  Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek [email protected]

   Regjistrohuni në gazetën
   Bej nje pyetje
   Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek [email protected]

    Regjistrohuni në gazetën

     Regjistrohuni në gazetën