ORË PUNE
E hene e premte: 08:00-17:00

Rampa ngarkim/shkarkim me tre anë me opsione shtesë u dorëzua në Gjermani.

AUSBAU është një kompani që nuk ka frikë nga kërkesat jo standarde të klientëve për ngarkimin e rampa mobile ngarkuese. Ne gjithmonë fokusohemi te klientët dhe marrim parasysh nevojat e tyre.
Klienti ynë i ri është një kompani gjermane që prodhon filma për paketimin automatik të produkteve ushqimore dhe jo ushqimore. Sasia e punës në depo është shumë e lartë, kështu që për të optimizuar proceset logjistike ata vendosën të porosisin një rampa ngarkuese në konfigurim të plotë.

Rampa ngarkim/shkarkim AUSBAU - 1Karakteristika kryesore e një rampe ngarkimi janë urat hyrëse anësore, të cilat ju lejojnë të kryeni ngarkim/shkarkim të disa kamionëve dhe të përdorni disa forklift në të njëjtën kohë. Ndihmon ndjeshëm në reduktimin e kohës së proceseve të ngarkimit dhe shkarkimit, duke minimizuar kështu kostot për kompaninë.
Një rampa ngarkim/shkarkim AUSBAU u plotësua me këmbë mbështetëse për të shmangur aksidentet (p.sh. kthimi i kamionit). Ne vendosëm parmakë shtesë për lëvizjen e sigurt të këmbësorëve në rampa mobile ngarkuese.

Rampa ngarkim/shkarkim AUSBAU - 2Për të thjeshtuar ndryshimet në lartësi të rampës për kamionin ose magazinë, ne vend të hidraulikës manuale instaluam një stacion elektro-hidraulik. Stacioni elektrohidraulik përshpejton proceset e shkarkimit dhe ngarkimit në magazinë.
Klienti donte që një rampa ngarkuese shkarkimi të mund të funksiononte në të gjitha kushtet e motit, kështu që ai porositi një grilë kundër rrëshqitjes të veshur me zink në vend të standardit dhe një tendë mbi rrugën e rampës.
Edhe një herë, ne përmbushëm të gjitha kërkesat e klientëve. Nëse nuk mund të gjeni një zgjidhje unike për rampa mobile ngarkuese, ju lutemi na kontaktoni, specialistët tanë do t’ju ndihmojnë.

Shërbimet tona

AUSBAU

WE SERVE YOUR NEEDS
BEJ NJE PYETJE
Thirrje mbrapa
Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

  Bej nje pyetje
  Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

   Regjistrohuni në gazetën
   Thirrje mbrapa
   Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

    Bej nje pyetje
    Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

     Regjistrohuni në gazetën

      Regjistrohuni në gazetën