ORË PUNE
E hene e premte: 08:00-17:00

Projekt i ri i një rampa mobile ngarkuese në Republikën Çeke

Minimizimi i kostos dhe rritja e fitimeve të biznesit realizohen përmes optimizimit të proceseve të magazinës dhe prodhimit.
Për këtë di edhe klienti ynë nga Republika Çeke, i cili ka porositur një rampës mobile ngarkuese AUSBAU.

Mobile rampën AUSBAU - 1

Një klient nga Republika Çeke është një kompani që ofron një gamë të plotë shërbimesh në fushën e automatizimit. Nga planifikimi dhe dizajnimi tek programimi dhe pajisjet robotike. Një rampës ngarkuese, e cila tani operohet me sukses nga klienti, është e pajisur me disa mundësi shtesë. Për funksionim efikas veçanërisht në dimër, rampës ngarkim/shkarkim i pajisur me një rrjetë të galvanizuar. Ky lloj grilë përdoret për të shmangur korrozionin sepse rampa ngarkuese qëndron vazhdimisht jashtë. Shiritat mbajtës të grilës janë bërë në atë mënyrë që të kenë një shtresë modulare me brazdë, e cila kontribuon në vetinë kundër rrëshqitjes së rampës ngarkim/shkarkim. Gjithashtu, e gjithë struktura është lyer me ngjyrë blu me kërkesë të klientit.

Mobile rampën AUSBAU - 2

Klienti kërkoi të shtojë këmbët mbështetëse në produkt – ky është një sigurim i pajisjes suaj në rast të neglizhencës së punonjësve gjatë proceseve të ngarkimit dhe shkarkimit. Ato mund të rampa mobile ngarkuese të dokut të ngarkimit nga dëmtimet në rast të rrotullimit aksidental të kamionit, si dhe të gjitha mjetet që ishin në rrugë në momentin e rënies.
Magazina e kompanisë duhej të optimizonte proceset e shkarkimit dhe ngarkimit të produkteve të tyre. Detyra jonë u krye. Ne zhvilluam dhe zbatuam një projekt të personalizuar që i ofroi klientit një zgjidhje efikase dhe të besueshme.

Shërbimet tona

AUSBAU

WE SERVE YOUR NEEDS
BEJ NJE PYETJE
Thirrje mbrapa
Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

  Bej nje pyetje
  Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

   Regjistrohuni në gazetën
   Thirrje mbrapa
   Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

    Bej nje pyetje
    Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

     Regjistrohuni në gazetën

      Subscribe to the newsletter