ORË PUNE
E hene e premte: 08:00-17:00

Porosi me shumicë për platforma e punës forklift

Platforma e punës forklift AUSBAU është bashkëngjitja që ju mundëson të punoni në lartësi me siguri maksimale për punonjësit tuaj.

Kompania ukrainase vendosi të porosisë 11 platforme në të njëjtën kohë, gjë që tregon nivelin e lartë të besimit në produktet AUSBAU. Me këtë shtojcë bëhet absolutisht e mundur pastrimi, riparimi, montimi dhe punë të tjera.

Platforma e punës forklift AUSBAU-WP___7

Klienti ka përfituar nga shërbime shtesë dhe ka porositur një kuti mjetesh WP-IC-1 e cila është shumë praktike për përdorimin e platforma e punës forklift. Për përdorimin e përshtatshëm të platforma, stafi ka bërë prizën me kapëse, e cila është një zgjidhje e arsyeshme dhe e sigurt.

 AUSBAU-WP_8

Platforma e punës AUSBAU janë të përshtatshme sepse janë të lidhura drejtpërdrejt me pirunët e kamionit të pirunit. Pas instalimit të thjeshtë, platforma janë gati për përdorim. Ngarkesa e lejuar ju lejon të ngrini jo vetëm punëtorët, por edhe mjetet ose materialet e ndërtimit në një lartësi më të madhe. Lartësia e ngritjes në vetvete është e kufizuar vetëm nga kapaciteti i kamionit të kamionit.

Produktet AUSBAU, duke përfshirë platforma e punës, kanë të gjitha certifikatat e nevojshme që konfirmojnë besueshmërinë dhe sigurinë e pajisjeve. Prandaj, duke blerë produktet tona ju mund të jeni të sigurt për cilësinë.

Shërbimet tona

AUSBAU

WE SERVE YOUR NEEDS
BEJ NJE PYETJE
Thirrje mbrapa
Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

  Bej nje pyetje
  Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

   Subscribe to the newsletter
   Thirrje mbrapa
   Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

    Bej nje pyetje
    Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

     Subscribe to the newsletter

      Subscribe to the newsletter