ORË PUNE
E hene e premte: 08:00-17:00

Platforma e punës forklift AUSBAU-WP

Depot shpesh përdorin bashkëngjitje të quajtura një platformë pune për kamionë.

Kompania jonë prodhon  platforma e punës forklift AUSВAU duke e bërë pirunfunksin shumëfunksional. Nuk kërkon shpenzime të mëdha, pasi është montuar në një hekurudhë ekzistuese. Platforma e punës forklift është montuar në pirunët e pirunit. Me ndihmën e tij, ai mund të ngrejë njerëz dhe mallra në një lartësi deri në 9 metra (në varësi të modelit të ngarkuesit).

Platforma e punës forklift nga prodhuesi AUSВAU – pikërisht lloji i bashkëngjitjeve për kart, i cili ju lejon të kryeni punë në lartësi të larta me siguri maksimale për punonjësit tuaj.

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
Gjatësia 1000-1200 mm
Gjerësia 800-1000 mm
Lartësia e gardhit 1000 mm
Lartësia totale 1800 mm
Kapaciteti i ngarkesës 300 kg
Material S235
Kangjella të larta për sigurinë e punonjësve
Komponentë rrjetë mbrojtëse, zinxhir sigurie për ngjitjen në karrocë
Garancia 6 muaj
MODELE DHE MADHËSI

Схема-корзины-маркетинг_1_2

 # Model Ngarkesa, kg Përmasat, mm Mbajtës i pirunit, mm 
Lartësia min. Lartësia maksimale., Me roje Gjatësia Gjerësia Lartësia e platformës Distanca në qendër Gjerësia Lartësi Gjatësia
H1
H2 A B E C D F G
1 WP03-1000×1000 300 1000 1800 1000 1000 150 600 190 70 200
2 WP03-1200×800 300 1000 1800 800 1200 150 600 190 70 200
PARIMI I FUNKSIONIMIT

Platforma e punës forklift e domosdoshme për shumë lloje të punës në të cilat është e nevojshme të ngrihen punëtorët, materialet e ndërtimit dhe mjetet në një lartësi.  Me tonën platforma e punës forklift procesi i zëvendësimit të llambave fluoreshente nuk ka qenë kurrë aq i lehtë dhe i përshtatshëm.

Platforma e punës forklift është një strukturë metalike. Shporta përbëhet nga një platformë, e rrethuar përgjatë perimetrit me një kangjella. Shtë e pajisur me një derë portash, ngjitje të sigurt në pirunët e pirunit dhe një dysheme të besueshme për të siguruar përdorim të sigurt platforma e punës forklift.

Me kërkesë të klientit, për lehtësinë e lëvizjes, platforma mund të pajiset me rrotulla industriale.

Konformiteti CE.

OPT-WP-IC-1 toolbox.
OPT-WP-IC-1 - kutia e veglave të varura.
WP-WL - доставка на ролки върху кошницата (2 фиксирани + 2 въртящи се със спирачка).
OPT-WP-WL - rrotullat e transportit në shportën (2 fikse + 2 rrotulluese me frena).
OPT-WP-PB-1 safety belt with 1500 mm wire rope.
OPT-WP-PB-1 - rripi i Fitter, litar 1500 mm.
OPT-WP-LC-1 compartment for long items.
OPT-WP-LC-1 - ndarje e varur për sende të gjata.
Работни платформи за мотокар AUSBAU
OPT-WP-GT - dera e portës me shul.

Shihni më shumë foto në Galeri

Thirrje mbrapa
Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek [email protected]

  Bej nje pyetje
  Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek [email protected]

   Regjistrohuni në gazetën
   Bej nje pyetje
   Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek [email protected]

    Regjistrohuni në gazetën

     Regjistrohuni në gazetën