ORË PUNE
E hene e premte: 08:00-17:00

Pjerrësia mobile rampa 30 tonësh për ngarkimin e pajisjeve të ndërtimit të rrugës

Për dhjetë vjet, kompania “AV-exim” ka dërguar qindra rampa të lëvizshme dhe fikse në më shumë se 30 vende afër dhe larg jashtë vendit.

Këtë herë do të flasim për dërgimin e devijimit AUSBAU-SPCL30-2SL në Silesia, Poloni këtë pranverë. Konsumatori ishte kompania që shet pajisje për ndërtimin e rrugëve. Pjerrësia e ngarkimit kërkohej për ngarkimin/shkarkimin e pajisjeve të ndërtimit të asfaltit.
Meqenëse një teknikë e tillë zakonisht tejkalon ndjeshëm peshën e një piruni, aspekti kryesor ishte aftësia e devijimit për t’i bërë ballë ngarkesës kufitare prej 30 ton.
Duke pasur përvojë të konsiderueshme në zgjidhjen e problemeve të tilla, kompania jonë prodhoi rampën e ngarkimit AUSBAU-SPCL30-2SL me këmbë mbështetëse. Dizajni i kësaj devijimi parashikonte ndërtimin e kornizës së përforcuar në krahasim me modelet standarde.

Rampa mobile ngarkuese AUSBAU10-SPCL30

Para dërgesës në Poloni, devijimi iu nënshtrua testimit të plotë, i cili konfirmoi pajtueshmërinë e tij të plotë me të gjitha kërkesat e klientit. Në veçanti, një kamion i ngarkuar KAMAZ kaloi përgjatë sipërfaqes së devijimit për të kontrolluar forcën.
Ne jemi shumë të kënaqur që pajisjet AUSBAU janë dëshmuar se janë më të mirat në vendet e BE -së. Kjo na lejon të rrisim çdo vit shitjet e produkteve tona dhe të gjejmë zgjidhje jo standarde për detyrat tona.

Shërbimet tona

AUSBAU

WE SERVE YOUR NEEDS
BEJ NJE PYETJE
Thirrje mbrapa
Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

  Bej nje pyetje
  Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

   Subscribe to the newsletter
   Thirrje mbrapa
   Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

    Bej nje pyetje
    Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

     Subscribe to the newsletter

      Subscribe to the newsletter