ORË PUNE
E hene e premte: 08:00-17:00

Mobile rampën me porosi për një kompani ukrainase

Rampa e ngarkimit celular me porosi është zgjidhja perfekte për detyrat tuaja jo standarde. Ju zgjidhni vetë ngarkesën, gjerësinë e korsisë dhe shumë parametra të tjerë në varësi të nevojave tuaja.

Veçanërisht për porosi të tilla projektuesit dhe inxhinierët tanë rillogaritin kufijtë e ngarkesës, zhvillojnë vizatime të reja sipas nevojave tuaja individuale, rrisin gjerësinë e rrugës, ndryshojnë nivelin e lartësisë minimale dhe maksimale dhe përforcojnë pjesën me rrota.

Mobile rampën AUSBAU sipas kërkesës

Klienti ynë i ri është një kompani ukrainase, një tregtar zyrtar i prodhuesve botërorë të makinerive dhe pajisjeve bujqësore. Ne morëm një porosi për një rampë të lëvizshme me dimensione jo standarde të lartësisë minimale të punës – 8900 mm në vend të standardit 900 mm dhe një gjerësi të dobishme prej 2800 mm në vend të standardit 2000 mm. Nga opsionet shtesë te rampa klienti zgjodhi një ngjyrë gri. Rampa ishte e nevojshme për shkarkimin e pajisjeve të rënda të specializuara.

Mobile rampën AUSBAU

Mobile rampën AUSBAU plotëson qartë kërkesat e klientit dhe thjeshton shumë procesin e prodhimit gjatë shkarkimit të pajisjeve.

Profesionalizmi, përgjegjshmëria dhe qasja konstruktive e AUSBAU e bëjnë atë një partner të besueshëm për bashkëpunim reciprokisht të dobishëm.

Shërbimet tona

AUSBAU

WE SERVE YOUR NEEDS
BEJ NJE PYETJE
Thirrje mbrapa
Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

  Bej nje pyetje
  Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

   Regjistrohuni në gazetën
   Bej nje pyetje
   Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

    Regjistrohuni në gazetën

     Regjistrohuni në gazetën