ORË PUNE
E hene e premte: 08:00-17:00

Shtrirjet e pirunit për Forklift AUSBAU-UV

Zgjatjet e pirunit të pirunit janë ideale për transportimin e sigurt të ngarkesave të mëdha që janë më të gjata se ngarkesat standarde. Në të njëjtën kohë, manovrueshmëria e makinës ruhet, gjë që ju lejon të përdorni pajisjet tuaja të depove në 100%. Duke përdorur pajisjet tona, ju mund të punoni me ngarkesa jo standarde të mëdha.

Disponueshmëria e produkteve të tilla në ndërmarrjen tuaj:

 • aftësia për të zgjeruar ndjeshëm funksionalitetin e ngarkuesit me fonde minimale;
 • instalim i shpejtë dhe i besueshëm;
 • dizajn i fuqishëm;
 • lehtësi përdorimi dhe mirëmbajtje e thjeshtë.

Llojet shtesë të pirunit për Forklift AUSBAU Montohet lehtë në pirunët standardë dhe sigurohet me kunja mbyllës të furnizuar me produktin.

Llojet shtesë të pirunit e bërë prej çeliku të trashë prej 5-8 mm me pllaka mbështetëse të poshtme deri në 10 mm të trasha. Lakimi në fund lejon që paletat dhe produktet e tjera të transportohen pa frikën e dëmtimit.

Për shkak të pranisë së një kunj të heqshëm, shoferi i kartës mund të vishet lehtësisht llojet shtesë të pirunit për Forklift, fiksimin e sigurt të tij nga rrëshqitja e putrës, e cila përputhet me rregullat më të rrepta të sigurisë për të punuar me pajisje të tilla. Kompania jonë prodhon shtesa të pirunëve nën hapësirat minimale të lejueshme, kështu që ato mbulojnë fort pirunët e pirunit pa “ecur” gjatë ngarkimit dhe lëvizjes.

Ne u ofrojmë klientëve tanë modele standarde dhe llojet shtesë të pirunit çdo madhësie dhe forme.

Për të llogaritur koston e prodhimit të produkteve, ne kemi nevojë për informacionin e mëposhtëm në ngarkuesin tuaj:

 • gjatësia;
 • gjerësia;
 • trashësia;
 • gjatësia e dëshiruar llojet shtesë të pirunit.

Ne nuk rekomandojmë që gjatësia e shtrirjes të jetë më shumë se 67% më e gjatë se piruni ekzistues.

Zgjatja L k Pirun L * 1.67.

Garanci – 6 muaj.

Konformiteti CE.

Shihni më shumë foto në Galeri

Produktet e lidhura

Thirrje mbrapa
Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek [email protected]

  Bej nje pyetje
  Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek [email protected]

   Regjistrohuni në gazetën
   Bej nje pyetje
   Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek [email protected]

    Regjistrohuni në gazetën

     Regjistrohuni në gazetën