ORË PUNE
E hene e premte: 08:00-17:00

Stacionare ngarkuese rampa me mundësi shtesë për klientët tanë të rregullt

Kompania jonë prodhon pajisje magazina industriale, megjithëse aktiviteti ynë kryesor është prodhimi i rampave të ngarkimit. Ne kemi më shumë se 15 vjet përvojë në këtë industri.

Një nga prodhuesit më të mëdhenj të produkteve të duhanit në Ukrainë, një klient i rregullt i AUSBAU urdhëroi një devijim fiks të ngarkimit me opsione shtesë.

Inxhinierët tanë të projektimit kanë projektuar një devijim të palëvizshëm me dimensione të veçanta dhe teknologji të besueshme.

Stacionare ngarkuese rampa AUSBAU-STB-SPCL8

Për më tepër, një devijim fiks ngarkimi AUSBAU-STB-SPCL8 kishte disa mundësi shtesë:

 • një platformë me shkallë për këmbësorët – përdoret për lehtësinë e shoferit dhe stafit të depove;
 • një grilë kundër rrëshqitjes-lejon të punoni në çdo mot;
 • dërrasa shtesë të lëvizshme-shërbejnë për ngarkesa jo standarde dhe për sigurinë e stafit.
 • një ngjyrë jo standarde-një klient porositi një produkt me ngjyrë të verdhë.

Ne po marrim gjithnjë e më shumë projekte speciale dhe porosi speciale nga kompanitë kryesore dhe të famshme evropiane. Punonjësit tanë kanë një nivel të lartë në hartimin e projekteve të ndryshme të devijimeve speciale, të cilat po funksionojnë me sukses në të gjithë Evropën tani.

Ne jemi shumë të kënaqur që kompania jonë po merr gjithnjë e më shumë besim nga klientët tanë. Pajisjet tona janë një asistent kryesor në optimizimin e proceseve logjistike. Ne kursejmë jo vetëm kohën tuaj, por edhe paratë tuaja.

Shërbimet tona

AUSBAU

WE SERVE YOUR NEEDS
BEJ NJE PYETJE
Thirrje mbrapa
Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

  Bej nje pyetje
  Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

   Regjistrohuni në gazetën
   Thirrje mbrapa
   Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

    Bej nje pyetje
    Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

     Regjistrohuni në gazetën

      Regjistrohuni në gazetën