ORË PUNE
E hene e premte: 08:00-17:00

Rampë për makineri të mëdha për një kompani çeke bujqësore

Një rampë ngarkimi stacionare për traktorë me karakteristika të veçanta është prodhuar dhe dorëzuar te klienti ynë i rregullt, një distributor çek i pajisjeve bujqësore!

Kjo është rampa e katërt e ngarkimit për makineri me përmasa të mëdha që kemi prodhuar për partnerin tonë çek. Ne kemi projektuar dhe prodhuar një rampë me kapacitet ngarkese 15 ton me një grilë të galvanizuar kundër rrëshqitjes dhe dërrasa mbrojtëse të montueshme.

rampë ngarkimi stacionare

Gjatë punës së tyre, kompanitë bujqësore shpesh duhet të ngarkojnë makineri të rënda bujqësore në kamionë për transport të mëtejshëm. Megjithatë, modelet standarde të rampës nuk janë të përshtatshme për ngarkimin e traktorëve ose kombinateve. Një pajisje e tillë kërkon një ngarkesë shumë më të lartë të lejueshme dhe gjerësinë e përgjithshme të vetë rampës së ngarkimit.

Jo shumë prodhues të rampave të ngarkimit janë gati të ndërmarrin një projekt kaq të veçantë. Megjithatë, AUSBAU ka përvojë të gjerë në prodhimin e rampave për makineri me përmasa të mëdha. Inxhinierët tanë profesionistë të projektimit janë të gatshëm të marrin përsipër çdo detyrë për të përmbushur nevojat e klientëve tanë.rampave të ngarkimit

Cilësia dhe profesionalizmi i AUSBAU konfirmohet nga besimi i klientëve tanë dhe blerjet e tyre të përsëritura të rampave të ngarkimit të traktorëve nga kompania jonë.

Shërbimet tona

AUSBAU

WE SERVE YOUR NEEDS
BEJ NJE PYETJE
Thirrje mbrapa
Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

  Bej nje pyetje
  Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

   Regjistrohuni në gazetën
   Bej nje pyetje
   Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

    Regjistrohuni në gazetën

     Regjistrohuni në gazetën