ORË PUNE
E hene e premte: 08:00-17:00

Rampë për furgona për një kompani ushqimore

Gjatë viteve të prodhimit të rampave të ngarkimit, kompania AUSBAU ka ndihmuar vazhdimisht kompani të ndryshme për të krijuar logjistikë më efikase të magazinës.

Një nga nevojat e klientëve tanë është ngarkimi/shkarkimi i mallrave duke përdorur automjete të lehta komerciale. Rampa ngarkim/shkarkim AUSBAU-VR për furgona është zgjidhja më e mirë për përdorimin e automjeteve të tilla komerciale në logjistikën e magazinës.

Rampa ngarkim/shkarkim

Një kompani ushqimore estoneze ka blerë së fundmi një rampë të tillë nga ne. Kompania e klientëve është një dyqan ushqimesh në internet që shpërndan lloje të ndryshme të produkteve ushqimore në hotele, restorante dhe kompani të hotelierisë në të gjithë Estoninë. Dorëzimi kryhet duke përdorur automjete komerciale të mesme, kështu që klienti zgjodhi modelin standard të rampës së ngarkimit të serisë AUSBAU-VR me një kapacitet ngarkese prej 8 ton. Ky model i rampës së dokut të ngarkimit është ideal për zgjidhjen e problemit të ngarkimit/shkarkimit të automjeteve tregtare në magazinë.

Rampat e ngarkim

Qëllimi i kompanisë sonë është të ndihmojmë kompanitë të vendosin proceset e tyre logjistike, kështu që menaxherët tanë profesionistë do të jenë të lumtur t’ju këshillojnë për platformat e rampat ngarkim/shkarkim AUSBAU dhe të zgjedhin zgjidhjen më optimale për kërkesën tuaj.

Shërbimet tona

AUSBAU

WE SERVE YOUR NEEDS
BEJ NJE PYETJE
Thirrje mbrapa
Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek [email protected]

  Bej nje pyetje
  Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek [email protected]

   Regjistrohuni në gazetën
   Bej nje pyetje
   Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek [email protected]

    Regjistrohuni në gazetën

     Regjistrohuni në gazetën