ORË PUNE
E hene e premte: 08:00-17:00

Rampë e ngarkimit mobile për një kompani ndërkombëtare

Inxhinierët e projektimit të AUSBAU janë të gatshëm të marrin përsipër çdo porosi sfiduese për projektimin e rampave të ngarkimit.

Një rampë e posaçme ngarkimi e lëvizshme prej 8 tonësh u prodhua për zyrën përfaqësuese norvegjeze të grupit ndërkombëtar të kimikateve, me këmbë mbështetëse të montuara shtesë dhe një rrjetë kundër rrëshqitjes të veshura me zink.

Rampë mobile

Kompania e klientit prodhon kimikate për industri të ndryshme, duke përfshirë kimikate organike. Produktet e tyre janë në kërkesë të madhe si në Evropë ashtu edhe në Azi.

Për të rritur efikasitetin e operacioneve logjistike dhe për të kursyer hapësirë në magazinë, klienti porositi rampën mobile AUSBAU- SPCL8-2SL-ZSRS. E veçanta e kësaj rampe ngarkimi është gjatësia e saj (vetëm 5 metra) dhe mungesa e një niveli horizontal. Niveli horizontal u zëvendësua me një urë të palosshme mbi një metër të gjatë. Kjo strukturë e rampës lejon jo vetëm të minimizojë përdorimin e hapësirës në magazinë, por edhe të lehtësojë hyrjen e një forklifti.

Rampë e ngarkimit mobile

AUSBAU ka mbi 17 vjet që punon në tregun e pajisjeve të magazinës. Ekipi ynë profesional i menaxherëve dhe inxhinierëve të projektimit do të jetë në gjendje të përmbushë çdo dëshirë të klientit!

Shërbimet tona

AUSBAU

WE SERVE YOUR NEEDS
BEJ NJE PYETJE
Thirrje mbrapa
Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek [email protected]

  Bej nje pyetje
  Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek [email protected]

   Regjistrohuni në gazetën
   Bej nje pyetje
   Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek [email protected]

    Regjistrohuni në gazetën

     Regjistrohuni në gazetën