ORË PUNE
E hene e premte: 08:00-17:00

Rampat e ngarkimit AUSBAU – një mbështetje e besueshme për bizneset në sektorë të ndryshëm ekonomikë

Kompania “AV-EXIM” është një partner i besueshëm në biznesin e magazinës për më shumë se 15 vjet. Cilësia e pajisjeve tona, politika jonë e çmimeve dhe profesionalizmi janë njohur në tregun e Bashkimit Evropian për një kohë të gjatë. Me kalimin e viteve, shumë kompani evropiane janë bërë klientët tanë të rregullt.

Një prej tyre është kompania rumune “CHIȘ&CHIȘ” SRL, e cila prodhon produkte guri. Që nga viti 2018, kompania i ka qëndruar besnike zgjedhjes së saj dhe ka blerë rampa celulare AUSBAU. Në 4 vite “CHIȘ&CHIȘ” SRL ka blerë 18 rampa ngarkimi AUSBAU.

Rampat e ngarkimit AUSBAU

Jemi të lumtur që jo vetëm dëshmuam rritjen dhe zhvillimin e “CHIȘ&CHIȘ” SRL por edhe i ndihmuam në këtë proces. Në fund të fundit, rampat e lëvizshme janë të domosdoshme në logjistikën e magazinës.

Shembuj të tillë të bashkëpunimit afatgjatë me kompaninë tonë po bëhen gjithnjë e më të shpeshta çdo vit. Jemi krenarë që shumë kompani të njohura e kanë lidhur historinë e tyre të suksesit të biznesit me ne prej vitesh. Ndërsa rriten ata, rritemi edhe ne.

rampa ngarkimi AUSBAU

Cilësia e patejkalueshme, qasja individuale ndaj çdo klienti, çmimet e arsyeshme dhe shërbimi me cilësi të lartë – janë arsyet pse njerëzit kthehen tek ne vazhdimisht.

Shërbimet tona

AUSBAU

WE SERVE YOUR NEEDS
BEJ NJE PYETJE
Thirrje mbrapa
Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

  Bej nje pyetje
  Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

   Regjistrohuni në gazetën
   Bej nje pyetje
   Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

    Regjistrohuni në gazetën

     Regjistrohuni në gazetën