ORË PUNE
E hene e premte: 08:00-17:00

Platforma modulare e ngarkimit për klientin tonë në Estoni

Kompania jonë është prodhuese e pajisjeve të magazinës për 17 vjet. Ndër klientët tanë, platformat e ngarkimit AUSBAU-PLT janë në kërkesë të madhe.

Klienti i ri i AUSBAU është një kompani estoneze që merret me transportin ndërkombëtar të mallrave dhe shërbimet e magazinimit. Ne morëm një porosi për një platformë ngarkimi AUSBAU-PLT me dimensione jo standarde.

Rampa ngarkim/shkarkim e ngarkimit

 

Ndër opsionet shtesë klienti ka zgjedhur:

 • një shkallë për në platformë – përdoret për lehtësinë e shoferit dhe stafit të magazinës;
 • një çati mbi platformë – garanton mbrojtje nga kushtet e pafavorshme të motit si shiu, bora, breshri ose rrezet e forta të diellit. Zona e punës mbetet e thatë, duke e bërë më të lehtë ngarkimin dhe shkarkimin, edhe në mot të keq.
 • grilë e galvanizuar – për mbrojtje nga korrozioni. Kjo sipërfaqe lejon që platforma të përdoret në çdo mot.
 • ngjyra jo standarde – klienti ka zgjedhur një ngjyrë gri për platformën.

Dizajnerët tanë zbatuan të gjitha kërkesat e klientëve.

Platforma e ngarkimit AUSBAU është një zgjidhje efikase për përmirësimin e operacioneve logjistike. Ai siguron qasje të lehtë në automjete të tilla si kamionë ose kontejnerë. Kjo thjeshton proceset e ngarkimit dhe shkarkimit dhe redukton kohën e ndërprerjes së automjetit.

Përvoja shumëvjeçare e kompanisë sonë dhe niveli i lartë i profesionalizmit të ekipit tonë na mundëson të plotësojmë të gjitha nevojat e klientëve dhe të prodhojmë një platformë sipas të gjitha kërkesave të klientit!

Shërbimet tona

AUSBAU

WE SERVE YOUR NEEDS
BEJ NJE PYETJE
Thirrje mbrapa
Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

  Bej nje pyetje
  Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

   Regjistrohuni në gazetën
   Thirrje mbrapa
   Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

    Bej nje pyetje
    Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

     Regjistrohuni në gazetën

      Regjistrohuni në gazetën