ORË PUNE
E hene e premte: 08:00-17:00

Përvjetori i parë i fillimit të prodhimit modern AUSBAU

Një vit më parë, ne lançuam një strukturë të re moderne prodhimi për pajisjet e magazinës, duke rampave mobile ngarkuese dhe të stacionare ngarkuese rampave AUSBAU.

Rampat e ngarkimit nga AUSBAU kanë qenë gjithmonë një model i cilësisë evropiane, gjë që konfirmohet nga reagimet pozitive nga klientët në mbarë botën. Çdo vit kompania ka përmirësuar cilësinë e pajisjeve, duke zgjeruar dhe përmirësuar prodhimin e saj të pajisjeve të ngarkim-shkarkimit.

Rampa mobile ngarkuese AUSBAU

Gjatë vitit të kaluar, është bërë një punë e madhe për ngritjen dhe modernizimin e të gjitha proceseve të prodhimit të rampave të ngarkimit. Ne kemi zhvilluar një sistem të dërgesave në kohë, kontrollit të cilësisë dhe shumë më tepër. Ne kemi blerë gjithashtu pajisjet më moderne të prodhimit, duke përfshirë një kabinë të re për spërkatje. Me ndihmën e tij, ne kemi arritur të përmirësojmë ndjeshëm cilësinë e pajisjeve të lyerjes, dhe më e rëndësishmja, të mos dëmtojmë mjedisin.

Duke përmirësuar proceset në të gjitha fazat e prodhimit të rampave, ne mundëm të reduktonim kohën për prodhimin e tyre. AUSBAU është një prodhues i njohur i pajisjeve të depove dhe vazhdon të rritet. Çdo ditë, një ekip shumë profesional i njerëzve me të njëjtin mendim bën gjithçka që është e mundur për të siguruar që rampat e cilësisë më të lartë të prodhohen dhe t’u dorëzohen klientëve tanë në kohë.

Nuk ndalemi me kaq! Kompania planifikon të vazhdojë të rrisë vëllimet e prodhimit dhe të përmirësojë ciklet e prodhimit. Qëndroni me ne dhe ndiqni zhvillimin e markës AUSBAU!

Shërbimet tona

AUSBAU

WE SERVE YOUR NEEDS
BEJ NJE PYETJE
Thirrje mbrapa
Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

  Bej nje pyetje
  Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

   Regjistrohuni në gazetën
   Thirrje mbrapa
   Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

    Bej nje pyetje
    Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

     Regjistrohuni në gazetën

      Regjistrohuni në gazetën