ORË PUNE
E hene e premte: 08:00-17:00

Një rampë e lëvizshme për një klient në Francë

Rampat e ngarkimit AUSBAU janë struktura të besueshme dhe të qëndrueshme që mund t’ju shërbejnë për shumë vite.

Kompania jonë mori një porosi për një platformë standarde të lëvizshme PRO6 me opsione shtesë me dërgesë në Francë. Përveç opsionit të grilave kundër rrëshqitjes në vend të asaj standarde, klienti zgjodhi që edhe rampa të lyhej me ngjyrën e tij. Blu dhe e verdha ishin ngjyrat e kompanisë së klientit, ndaj ai i zgjodhi ato. Ngjyra standarde e rampave AUSBAU është e kuqe, por me opsionin shtesë CLR rampa e ngarkimit celular mund të lyhet në çdo ngjyrë.

Një rampë

Cilësia e rampave AUSBAU dëshmohet nga përvoja e viteve në prodhimin e rampave dhe vëllimet e shitjeve të kompanisë në mbarë botën. Pas një viti përdorimi, rampa e oborrit duket ende e re dhe zgjedhja e ngjyrave ende kënaq syrin dhe ngroh zemrën e punonjësve tanë.

Shërbimet tona

AUSBAU

WE SERVE YOUR NEEDS
BEJ NJE PYETJE
Thirrje mbrapa
Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

  Bej nje pyetje
  Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

   Regjistrohuni në gazetën
   Thirrje mbrapa
   Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

    Bej nje pyetje
    Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

     Regjistrohuni në gazetën

      Regjistrohuni në gazetën