ORË PUNE
E hene e premte: 08:00-17:00

Një rampa mobile për një kompani kroate konfirmon besueshmërinë e produkteve AUSBAU

Dizajni i besueshëm i rampave të ngarkimit AUSBAU garanton funksionimin e tyre afatgjatë të pandërprerë.

Për këtë janë bindur edhe partnerët tanë kroatë, shpërndarës të një korporate ndërkombëtare kimike që prodhon frenues korrozioni. Duke qenë pjesë e një korporate të madhe, kompania e klientëve është një qendër prodhimi, alokimi dhe shpërndarjeje në Evropë.

rampa mobile

Një rampë mobile jeshile me një pjesë të shkurtër horizontale, këmbë shtesë sigurie dhe një grilë të galvanizuar u prodhua dhe iu dorëzua kompanisë në vjeshtën e vitit 2020. Dhe pas pothuajse tre vitesh përdorim aktiv, klientët kurrë nuk e kanë vënë në dyshim cilësinë dhe qëndrueshmërinë e produkteve AUSBAU.

Reagimet pozitive nga klientët pas shumë vitesh përdorimi të rampave AUSBAU konfirmojnë cilësinë dhe qëndrueshmërinë e pajisjeve tona.

Shërbimet tona

AUSBAU

WE SERVE YOUR NEEDS
BEJ NJE PYETJE
Thirrje mbrapa
Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

  Bej nje pyetje
  Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

   Regjistrohuni në gazetën
   Thirrje mbrapa
   Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

    Bej nje pyetje
    Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

     Regjistrohuni në gazetën

      Regjistrohuni në gazetën