ORË PUNE
E hene e premte: 08:00-17:00

Mobile rampën sipas kërkesës për një kompani në Holandë

Rampa mobile ngarkuese sipas kërkesës janë zgjidhja perfekte për optimizimin e proceseve tuaja logjistike. Ju zgjidhni kapacitetin tuaj të ngarkimit, gjerësinë e rampës dhe shumë parametra të tjerë në varësi të nevojave tuaja.

Klienti ynë i ri është një kompani e specializuar në prodhimin e mallrave shëndetësore dhe të kohës së lirë. Ne morëm një porosi për të prodhuar një mobile rampën me gardh të lëvizshëm dhe gjerësi të rritur të rrugës prej 2250 mm në vend të standardit 2000 mm.

Mobile rampën

Si opsion, klienti zgjodhi një sipërfaqe të galvanizuar të rampës e cila mbron metalin nga korrozioni dhe në këtë mënyrë zgjat jetën e produktit duke ruajtur pamjen e tij të tregtueshme. Rampa ishte gjithashtu e pajisur me një palë rrota shtesë për të përmirësuar stabilitetin.

AUSBAU është një prodhues dhe furnizues i besueshëm i pajisjeve të ruajtjes. Ne furnizojmë pajisje në mbi 35 vende në mbarë botën. Ne prodhojmë rampa mobile ngarkuese sipas kërkesës për të përmbushur çdo kërkesë të klientit. Ne punojmë për cilësi dhe rezultate. Ne kemi përvojë shumëvjeçare bashkëpunimi me kompani nga e gjithë bota dhe kemi marrë shumë referenca pozitive për cilësinë e produkteve tona.

Menaxherët tanë do të jenë të lumtur t’ju këshillojnë dhe t’ju ndihmojnë të zgjidhni pajisjet e ruajtjes të ruajtjes për të përmirësuar proceset tuaja të ngarkimit dhe shkarkimit.

Shërbimet tona

AUSBAU

WE SERVE YOUR NEEDS
BEJ NJE PYETJE
Thirrje mbrapa
Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

  Bej nje pyetje
  Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

   Regjistrohuni në gazetën
   Thirrje mbrapa
   Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

    Bej nje pyetje
    Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

     Regjistrohuni në gazetën

      Regjistrohuni në gazetën