ORË PUNE
E hene e premte: 08:00-17:00

Hapësira lëvizëse për transport të rëndë dhe të rëndë në Poloni

Çdo mobile rampën është një projekt individual, i cili është bërë nga specialistët tanë. Ne nuk kemi frikë nga kërkesat jo standarde të klientëve, veçanërisht duke përdorur teknologji të reja në prodhim.
Një shpërndarës i markave të njohura të makinerive bujqësore bëri një porosi për dy rampa të oborrit të lëvizshëm AUSBAU. Kompania shet dhe prodhon traktorë dhe makina bujqësore, si dhe linjë të plotë të traktorëve dhe kombinateve. Pjerrësia e ngarkimit celular duhej të operohej nga pajisje të mëdha dhe të rënda, kështu që ishte e nevojshme të krijohej një projekt unik me dimensionet e duhura.

Mobile rampën AUSBAU sipas kërkesës - 1Nyja e ngarkimit AUSBAU-MR-SPCL12 ka dimensione jo standarde. Lartësia e kërkuar prej 900-1650 mm dhe gjerësia 2800 mm janë projektuar dhe gjatësia e përgjithshme e devijimit të ngarkimit është 11200 mm. Një opsion me 4 rrota (4WL) është shtuar në vend të dy rrotave për qëndrueshmëri më të mirë në sipërfaqe të ashpra (tokë, rërë). Pllaka të lëvizshme u instaluan për hyrje të lehtë të pajisjeve të mëdha. Konsumatori gjithashtu ndryshoi ngjyrën standarde të devijimit në të gjelbër. Opsioni i dytë shtesë ishte një grila e veshur me zink, e cila mbron strukturën kundër korrozionit dhe lejon që ajo të përdoret në të gjitha klimat.

Rampa mobile ngarkuese AUSBAU - 2Ne gjithmonë sigurohemi nëse klientët janë të kënaqur me produktet tona. Pjerrësia e lëvizshme përdoret me sukses për më shumë se 1,5 muaj me kapacitet të plotë. Isshtë shumë e kënaqur që kompania jonë gjithmonë i plotëson kërkesat e klientëve dhe ata lënë një reagim pozitiv.
Rampa mobile ngarkuese janë zgjidhja më e mirë për të rritur produktivitetin e magazinës tuaj, veçanërisht proceset e ngarkimit dhe shkarkimit. Kompania jonë ka gjithmonë në dispozicion modelet standarde të rampave, por ju gjithashtu keni mundësinë të bëni një porosi individuale dhe ta shtoni atë me të gjitha opsionet e nevojshme.

Shërbimet tona

AUSBAU

WE SERVE YOUR NEEDS
BEJ NJE PYETJE
Thirrje mbrapa
Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

  Bej nje pyetje
  Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

   Regjistrohuni në gazetën
   Thirrje mbrapa
   Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

    Bej nje pyetje
    Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

     Regjistrohuni në gazetën

      Subscribe to the newsletter