ORË PUNE
E hene e premte: 08:00-17:00

Fiksuar ngarkuese rampa AUSBAU në Lituani

Kompania jonë prodhon rampat e ngarkim dhe pajisje të tjera magazinimi sipas standardeve të BE-së për 17 vjet tani. Për sot, ne kemi furnizuar rreth 100 rampa në Lituani, Letoni dhe Estoni.

Së fundmi, një kompani tjetër logjistike lituaneze verifikoi cilësinë e rampave tona. Zgjedhja e klientit ishte rampa AUSBAU-ST6-ZSRS. Është një fiksuar ngarkuese rampën me kapacitet ngarkese 6t, me një opsion shtesë të një grilë të galvanizuar kundër rrëshqitjes në vend të asaj të rregullt.

Fiksuar ngarkuese rampa AUSBAU

Meqenëse kompania e klientit është e angazhuar në aktivitete magazinimi dhe logjistike, ata duhej të instalonin një rampë në lartësinë e bankës. Klienti porositi një model fiksuar ngarkuese rampa pa platformë horizontale. Rampa të tilla zgjidhen kur automjetet nuk kanë nevojë të përqendrohen përpara se të hyjnë në magazinë. Rrjeta e galvanizuar kundër rrëshqitjes siguron tërheqje më të mirë të rrotave dhe parandalon rrëshqitjen dhe lejon përdorimin e rampës në të gjitha kushtet e motit.

Fiksuar ngarkuese rampa AUSBAU-ST

Fiksuar ngarkuese rampën është një ndërtim i besueshëm dhe i thjeshtë, i cili e bën punën në një magazinë shumë më të lehtë dhe më të shpejtë. Ne mendojmë gjithmonë për klientët tanë, ndaj garantojmë cilësi të lartë dhe çmime të mira për pajisjet tona.

Shërbimet tona

AUSBAU

WE SERVE YOUR NEEDS
BEJ NJE PYETJE
Thirrje mbrapa
Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek [email protected]

  Bej nje pyetje
  Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek [email protected]

   Regjistrohuni në gazetën
   Bej nje pyetje
   Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek [email protected]

    Regjistrohuni në gazetën

     Regjistrohuni në gazetën