ORË PUNE
E hene e premte: 08:00-17:00

Faleminderit për mbështetjen tuaj në 2022!

Të dashur partnerë tanë!

2022 ishte një vit i veçantë për ne. Ne bëmë plane ambicioze për të. Shumë prej tyre janë përmbushur, disa janë dashur të shtyhen deri në momente më të mira.

Ishte një vit i vështirë për ekipin tonë, por të gjithë punonjësit u bashkuan për një qëllim të përbashkët dhe e përjetuan mbështetjen tuaj si kurrë më parë. Letrat tuaja të solidaritetit me atdheun dhe kompaninë na kanë dhënë besimin se nuk jemi vetëm dhe vazhdojmë punën për një arsye.

Viti 2022 ishte dyfish i rëndësishëm për ne, pasi ekipi ynë hapi një kompani në Poloni dhe nisi një fabrikë të re prodhimi me pajisjet më moderne. Tani është edhe më e lehtë për partnerët tanë të bashkëpunojnë me ne. Ne jemi afruar me ta dhe mund të ofrojmë shërbime edhe më të mira. Kompanisë sonë i janë bashkuar një numër i madh profesionistësh që punojnë çdo ditë për të përmirësuar cilësinë e pajisjeve tona dhe shërbimin ndaj klientit. I jemi mirënjohës të gjithë punonjësve që, pavarësisht situatave të ndryshme, japin një pjesë të shpirtit të tyre për zhvillimin e markës AUSBAU.

Këtë vit shënuam shifrën prej 750 kompanish për të cilat kemi furnizuar rampa. Sot dërgesat tona mbulojnë më shumë se 35 vende të botës. Ne u besuam, na besohet dhe do të na besohet, sepse ekipi ynë vlerëson çdo klient dhe zgjidh detyrat më të vështira në logjistikën e magazinës. Të gjitha produktet AUSBAU janë të cilësisë së lartë, të përballueshme dhe të qëndrueshme, kështu që shumë kompani janë bërë partnerët tanë të rregullt dhe të besueshëm që i qëndrojnë besnikë markës AUSBAU.

Faleminderit të gjithëve për besimin, mbështetjen dhe besimin në kompaninë tonë. Ata janë të paçmuar për ne.

Gëzuar Krishtlindjet dhe Vitin e Ri!!!!

Ekipi juaj AUSBAU

 

Shërbimet tona

AUSBAU

WE SERVE YOUR NEEDS
BEJ NJE PYETJE
Thirrje mbrapa
Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

  Bej nje pyetje
  Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

   Regjistrohuni në gazetën
   Thirrje mbrapa
   Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

    Bej nje pyetje
    Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

     Regjistrohuni në gazetën

      Regjistrohuni në gazetën