ORË PUNE
E hene e premte: 08:00-17:00

Faleminderit për këtë vit të pabesueshëm 2021!

Fundi i vitit të mrekullueshëm 2021 po afron. Ai ishte jo vetëm sfidues për të gjithë ne, por edhe produktiv.

Këtë vit ne jemi bërë më të mëdhenj dhe më të fortë. Para së gjithash, faleminderit për ju – klientët tanë. Ne investojmë kohë dhe përpjekje në secilin prej produkteve tona, sepse sinqerisht dëshirojmë që ju të jeni të kënaqur me të.
Pavarësisht vendndodhjes së tyre, qindra kompani kanë mundur të porosisin dhe marrin produktet tona. Ata kanë besuar tek ne dhe janë siguruar që pajisjet AUSBAU të jenë të besueshme, cilësore dhe të përballueshme. Ne gjithmonë mirëpresim çdo reagim nga klientët tanë. Kjo na ndihmon të bëhemi më të fortë dhe të përmirësojmë produktet tona.
Viti i Ri në AUSBAU - 1Skuadra jonë është bërë më e madhe këtë vit. Ne kemi rekrutuar njerëz të mrekullueshëm që po bëjnë më të mirën dhe të pamundurën çdo ditë për të projektuar, prodhuar dhe shpërndarë pajisje AUSBAU në të gjithë botën.
Arritja jonë në vitin 2021 ishte një rritje e ndjeshme e vëllimeve të furnizimit. Numri i vendeve ku jemi prezantuar është rritur në 31. Ne kemi marrë përsipër projektet më sfiduese dhe kemi mundur të dëshmojmë se mund të kemi besim.
Falenderojmë secilin prej jush për mbështetjen e biznesit tonë këtë vit. Jemi shumë të lumtur që po ndihmojmë në thjeshtimin e proceseve logjistike për klientët tanë. Faleminderit që jeni klientët më të mirë!
Mezi presim fitoret tona të reja së bashku në 2022!

Shërbimet tona

AUSBAU

WE SERVE YOUR NEEDS
BEJ NJE PYETJE
Thirrje mbrapa
Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

  Bej nje pyetje
  Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

   Regjistrohuni në gazetën
   Thirrje mbrapa
   Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

    Bej nje pyetje
    Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

     Regjistrohuni në gazetën

      Regjistrohuni në gazetën