ORË PUNE
E hene e premte: 08:00-17:00

Zhvendosja e kompanisë në Poloni

Të dashur klientë dhe partnerë!

Për shkak të situatës aktuale në vendin tonë, zyra qendrore e AV-exim u detyrua të zhvendoset në Poloni. Por ne vazhdojmë punën tonë, duke siguruar prodhimin dhe furnizimin e vazhdueshëm të produkteve tona. Të gjitha detyrimet tona ndaj partnerëve mbahen dhe përmbushen në kohë.

Kompania AV-exim ka qenë në tregun e prodhimit të pajisjeve të magazinës për më shumë se 16 vjet dhe është një furnizues dhe lider i besueshëm në prodhimin e mobile rampën dhe fiksuar ngarkuese rampa në Ukrainë.

Në këtë kohë të vështirë për të gjithë ne, duam t’ju informojmë se vazhdojmë të punojmë, duke siguruar prodhimin dhe furnizimin e vazhdueshëm të produkteve tona në më shumë se 30 vende të botës – vende të Evropës, Azisë dhe Amerikës Latine.

Ne vazhdojmë të investojmë në zhvillimin e fabrikave tona. Ne jemi krenarë që jemi një kompani ukrainase dhe ju falënderojmë për mbështetjen dhe besimin tuaj tek ne dhe në vendin tonë.

Ne besojmë në një kthim të shpejtë dhe rifillim të punës sonë në Ukrainë!

Përshëndetje, ekipi AV-exim.

Shërbimet tona

AUSBAU

WE SERVE YOUR NEEDS
BEJ NJE PYETJE
Thirrje mbrapa
Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

  Bej nje pyetje
  Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

   Regjistrohuni në gazetën
   Thirrje mbrapa
   Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

    Bej nje pyetje
    Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

     Regjistrohuni në gazetën

      Regjistrohuni në gazetën