ORË PUNE
E hene e premte: 08:00-17:00

Blejm rampa ngarkuese të përdorura të çdo marke!

Nëse nuk ju nevojitet më rampa juaj dhe dëshironi ta shisni, ne do të jemi të lumtur ta blejmë atë përsëri.

AUSBAU është një prodhues dhe furnizues i njohur i rampave të ngarkimit në të gjithë botën. Eksperienca jonë 17 vjeçare dhe baza e shkëlqyer materiale dhe teknike na lejojnë të ofrojmë jo vetëm shitjen e rampave të përdorura AUSBAU, por edhe blerjen e rampave të përdorura të ngarkimit të çdo marke!

Kompania jonë vazhdimisht blen përsëri rampat e ngarkimit.

Nuk na intereson:

 • viti i prodhimit
 • markë
 • gjendja e rampës.

Është shumë e lehtë të shesësh një rampë të përdorur. Na shkruani një letër me karakteristikat teknike të rampës, markën e prodhuesit, datën e prodhimit dhe sigurohuni që të dërgoni sa më shumë foto nga të gjitha anët.

Ne presim ofertën tuaj dhe garantojmë çmime të mira!!!

 

Gjithashtu, kemi përdorur rampa ngarkimi gati për shitje! Nëse keni nevojë për një rampë dhe dëshironi të blini një rampë të përdorur me një çmim të ulët, shikoni ofertat tona në këtë lidhje.

Shërbimet tona

AUSBAU

WE SERVE YOUR NEEDS
BEJ NJE PYETJE
Thirrje mbrapa
Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

  Bej nje pyetje
  Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

   Regjistrohuni në gazetën
   Bej nje pyetje
   Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

    Regjistrohuni në gazetën

     Regjistrohuni në gazetën