ORË PUNE
E hene e premte: 08:00-17:00

Një rampë ngarkimi për një kompani prodhuese estoneze

Pajisjet e magazinës të prodhuara nga kompania jonë kanë dëshmuar vlerën e tyre në shumë vende të BE-së.
Një kompani estoneze që prodhonte hangarë dhe struktura magazinimi porositi një rampë të fiksuar. Për klientin u ndërtua rampa me ngarkesë 10 tonë dhe një pjesë e pjerrët 8 metra e gjatë dhe një kuvertë horizontale 2.5 metra. Rampa është projektuar duke përdorur materiale me cilësi të lartë për të siguruar besueshmëri dhe qëndrueshmëri.

Utovarna rampa

Rampa e ngarkimit është një pajisje e domosdoshme për operacionet e ngarkimit në magazina, impiante prodhimi dhe kompani logjistike. Ai mundëson që mallrat tuaja të lëvizin shpejt, duke ju kursyer kohë dhe përpjekje.

Utovarna rampa za kamion

Përvoja jonë shumëvjeçare në këtë fushë na mundëson të prodhojmë pajisjet tuaja magazinuese në përputhje të plotë me standardet evropiane. Ne gjithashtu zhvillojmë zgjidhje teknike individuale dhe prodhojmë rampa të personalizuara të çdo kompleksiteti. Falë profesionalizmit të punonjësve tanë dhe qasjes sonë individuale ndaj çdo klienti, ne jemi në gjendje të përmbushim çdo dëshirë të klientëve tanë.

Shërbimet tona

AUSBAU

WE SERVE YOUR NEEDS
BEJ NJE PYETJE
Thirrje mbrapa
Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek [email protected]

  Bej nje pyetje
  Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek [email protected]

   Regjistrohuni në gazetën
   Bej nje pyetje
   Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek [email protected]

    Regjistrohuni në gazetën

     Regjistrohuni në gazetën