ORË PUNE
E hene e premte: 08:00-17:00
Lulëzon bashkangjitjet e pirunit të pirunit AUSBAU-KS
A KENI NDONJË PYETJE?
Na shkruani dhe ne do t'ju kontaktojmë së shpejti
Bej nje pyetje
MATERIALET TONA REKLAMUESE
97 КБ 97 КБ

Lulëzon bashkangjitjet e pirunit të pirunit AUSBAU-KS

PARIMI I FUNKSIONIMIT

Ne prodhojmë dhe ofrojmë zgjatues të pirunit të bashkangjitur telavendlerit (trarëve të vinçit, grepa) për kamionë lëvizës, stakues, kamionë të arritshëm dhe pajisje të tjera.

Lulëzon bashkangjitjet e pirunit të pirunit AUSBAU-KS ju lejon të ktheni një kamion pirunësh në një vinç të vogël kamioni. Ndërtim i fortë çeliku, kapje të rehatshme, ngjitje e fortë në pirunët.

Procesi i instalimit zgjat 1 deri në 3 minuta. Në magazinë dhe me porosi.

Garanci – 6 muaj.

Konformiteti CE.

Shihni më shumë foto në Galeri

Produktet e lidhura

Thirrje mbrapa
Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

  Bej nje pyetje
  Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

   Regjistrohuni në gazetën
   Thirrje mbrapa
   Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

    Bej nje pyetje
    Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

     Regjistrohuni në gazetën

      Regjistrohuni në gazetën