ORË PUNE
E hene e premte: 08:00-17:00

Bashkangjitja e vinçave AUSBAU-GH

Shtojcat e kamionëve janë produkte që transformojnë makinën tuaj në një automjet të gjithanshëm. Një nga opsionet e ofruara nga kompania jonë është grepi AUSBAU-GH.

Bashkangjitja e vinçave e domosdoshme për transportin e mallrave të ndryshme. Me ndihmën e saj, hedhja e ngarkesave në një shesh është shumë më e lehtë.

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
Prej metali deri në 12 mm trashësi
Kapaciteti ngritës nga 1 në 3 ton
E pajisur me një grep rrotullues (me rrotullues)
Elemente montimi me një diferencë sigurie 1:3 dhe 1:4
Gjatësia x Gjerësia x Lartësia 650х150х200 mm
Distanca midis hapjeve 300 mm
Shtresë bojë pluhur për metal
Garanci 6 muaj
MODELE DHE MADHËSI

forklift-hook_2

# Model Lloji Kapaciteti i ngarkimit, t Përmasat, mm
S H W L
1 AUSBAU-FA-1GH1-165/65 1 xhep 1 200 65 165 180
2 AUSBAU-FA-1GH2-165/65 1 xhep 2 200 65 165 180
3 AUSBAU-FA-1GH3-165/65 1 xhep 3 200 65 165 180
4 AUSBAU-FA-2GH1-165/65 2 xhepa 1 200 65 165 570
5 AUSBAU-FA-2GH2-165/65 2 xhepa 2 200 65 165 570
6 AUSBAU-FA-2GH3-165/65 2 xhepa 3 200 65 165 570
PARIMI I FUNKSIONIMIT

Kapja vendoset në të dy pirunët e ngarkuesit. Për fiksim të sigurt në pirunët e pirunit, grepi është i pajisur me dy vida të mëdha kapëse T që lejojnë fiksimin e grepit dhe pirunit nga ana e poshtme.

Kllapa e grepit mund të pozicionohet në çdo gjatësi të pirunëve të pirunit, duke ju lejuar të trajtoni ngarkesa të madhësive të ndryshme ose kudo që ka kërkesë për një kontroll.

Bashkangjitja e vinçave për një kamion lëvizës është i pajisur me një grep rrotullues me cilësi të lartë (të kthyeshëm) dhe pranga, dhe, si të gjitha shtojcat tona, dërgohet plotësisht gati për përdorim pas një testi pranimi.

Konformiteti CE

Shihni më shumë foto në Galeri

Produktet e lidhura

Thirrje mbrapa
Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek [email protected]

  Bej nje pyetje
  Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek [email protected]

   Regjistrohuni në gazetën
   Bej nje pyetje
   Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek [email protected]

    Regjistrohuni në gazetën

     Regjistrohuni në gazetën