ORË PUNE
E hene e premte: 08:00-17:00

Rampat hidraulike të ngarkimit AUSBAU-DL

Shumë kompani përdorin nivelues të rampa hidraulike (për ngarkim-shkarkim AUSBAU-DL për të kompensuar ndryshimin në lartësi midis nivelit të platformës së betonit dhe shtratit të kamionit gjatë operacioneve të ngarkimit dhe shkarkimit. Me ndihmën e pajisjeve të tilla të depove, zgjidhet problemi i qasjes së pajisjeve të ngarkimit në trupin e makinës. Një nivelues hidraulik i ankorimit lidh hapësirën midis trupit të automjetit, duke lejuar ngarkim dhe shkarkim më të shpejtë. Pajisjet e tilla janë të pazëvendësueshme në logjistikën e transportit.

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE

Kapaciteti maksimal i ngarkesës 10000 kg
Gjerësia maksimale e platformës 2000 mm
Gjatësia maksimale e platformës 2500 mm
Numri i cilindrave hidraulikë 2 copë
Tensioni i furnizimit 380 V
Temperatura maksimale e funksionimit 50 ° С
Temperatura minimale e funksionimit -40° С;
Pesha e vet 800 kg
Garanci 12 muaj

MODELE DHE MADHËSI

Rampat hidraulike të ngarkimit AUSBAU-DL

# Model Ngarkesa, kg Përmasat, mm Fuqia, kWt
L B C F D
D1 DL-6000-2300×1800 6000 2300 1800 400 450 400 1
D2 DL-8000-2300×1800 8000 2300 1800 400 450 400 1
D3 DL-6000-2500×2000 6000 2500 2000 400 450 400 1
D4 DL-8000-2500×2000 8000 2500 2000 400 450 400 1
D5 DL-10000-2500×2000 10000 2500 2000 400 450 400 1

PARIMI I FUNKSIONIMIT

Rampat hidraulike të ngarkimit AUSBAU-DL përbëhen nga një kornizë mbështetëse më e ulët që mbështet të gjithë elementët e tjerë të instaluar në të. Platforma e sipërme është ngjitur në pjesën e pasme të kornizës bazë. Sheshtë ajo që siguron nivelin e kërkuar të prirjes. Në pjesën e përparme të rrafshuesit të bankës, ka një buzë rrotulluese, e cila siguron një lidhje midis platformës dhe dyshemesë së shtratit të kamionit. Rampat hidraulike të ngarkimit një mekanizëm hidraulik i drejtimit nga paneli i kontrollit.

Rampa Hidraulike (për ngarkim-shkarkim) dinamike prej 6 ton dhe një ngarkesë statike deri në 10 tonë.

Komponentët e nivelit elektrik-hidraulik të skelës:

Korniza mbështetëse e kornizës, në të cilën është instaluar pjesa lëvizëse dhe kompleksi hidraulik. Shtë bërë nga profile të petëzuara dhe siguron pozicionim dhe mbështetje për buzën e lëkundur (kur stoli është i mbyllur ose në pushim).

Rampat – pajisur me mure anësore lëvizëse dhe shtyllë mbështetëse sigurie. Bërë nga fletë çeliku thjerrëza 5/7 mm. Ka një mbështetje të fortë nga profilet e petëzuara poshtë.

Buzë e kthyeshme – siguron ankorimin e nivelit të platformës në trupin e automjetit. E bërë nga fletë thjerrëze çeliku 13/15 mm, e bluar në skajet.

Set hidraulik – përbëhet nga një motor elektrik 1.5 kW, 380 V, 50 Hz në 3000 rpm dhe një pompë hidraulike me një rrjedhë prej 5 l/min. Me një rezervuar zgjerimi 7 litra dhe një valvul sigurie elektrike 24V.

Pajisjet elektrike – të kompletuara me një panel kontrolli që përmban komponentët e mbrojtjes, fuqisë dhe kontrollit në 24 V.

Rampat hidraulike të ngarkimit AUSBAU-DL kanë sistemin e mëposhtëm të sigurisë:

 • ndalesë emergjente, e cila aktivizohet gjatë një ndërprerje të energjisë ose me anë të një butoni të veçantë;
 • prania e një valvule sigurie në cilindrin e ngritësit. Përdoret për të bllokuar niveluesin në rast të këputjes së zorrës;
 • muret anësore të sigurisë të lëvizshme dhe të palosshme;
 • sipërfaqe e shkëlqyer kundër rrëshqitjes e platformës;
 • e verdhë dhe e zezë shirita paralajmërues në të gjitha pjesët në lëvizje;
 • afishe treguese për aktivizimin e stendës mbështetëse;
 • mbajtëse mbështetëse.

Konformiteti CE.

OPT-RRB - parakolpë gome drejtkëndëshe 400x250x100 mm, palë.
OPT-RRB - parakolpë gome drejtkëndëshe 400x250x100 mm, palë.
OPT-TA - buzë teleskopike.
OPT-RRB - водачите на колелата за камион
OPT-WGD - rrotat udhëzuese për kamionin 1780x500x308 mm, çift.
Хидравлична система
Sistemi hidraulik.
Ndërtim i përforcuar.
Siguri për këmbët.
Raft sigurie.
Лещовиден лист
Pllakë çeliku diamanti.
Paneli i kontrollit.

Shihni më shumë foto në Galeri

Produktet e lidhura

Thirrje mbrapa
Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek [email protected]

  Bej nje pyetje
  Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek [email protected]

   Regjistrohuni në gazetën
   Bej nje pyetje
   Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek [email protected]

    Regjistrohuni në gazetën

     Regjistrohuni në gazetën