ORË PUNE
E hene e premte: 08:00-17:00
A KENI NDONJË PYETJE?
Na shkruani dhe ne do t'ju kontaktojmë së shpejti
Bej nje pyetje
MATERIALET TONA REKLAMUESE
97 КБ 97 КБ

Guides for wheels AUSBAU-WGD

Guides for wheels përdoren për të siguruar pozicionimin e shpejtë dhe të saktë të kamionëve në zonat e ngarkimit / shkarkimit. Ato ndihmojnë për të shmangur dëmtimin e veturës, objektit të shkarkimit dhe ngarkesës.

MODELE DHE MADHËSI

Ausbau wgd

# Model Përmasat, mm
A B C D F G H
1 AUSBAU-WGD-1750 1794 1702 1000 159 385 475 309 45
PARIMI I FUNKSIONIMIT

Parimi i funksionimit të guides for wheels mjaft e thjeshtë. Parakolpët e rrotave janë ngjitur në dyshemenë prej betoni në zonat e parkimit të kamionëve në devijimin e rimbushjes. Kjo garanton një qasje të saktë të makinës në vendin e shkarkimit.

Guides for wheels ndihmojnë në parandalimin e dëmtimit të rampave, portave, ndërtesave dhe një automjeti të parkuar në rastet e kontrollit të pasaktë të trafikut.

Guides for wheels kanë një sipërfaqe të lëmuar në mënyrë që gomat dhe rimat e kamionëve të mos i nënshtrohen deformimit.

Garanci – 6 muaj.

Konformiteti CE.

Shihni më shumë foto në Galeri

Produktet e lidhura

Thirrje mbrapa
Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

  Bej nje pyetje
  Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

   Subscribe to the newsletter
   Thirrje mbrapa
   Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

    Bej nje pyetje
    Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

     Subscribe to the newsletter

      Subscribe to the newsletter