ORË PUNE
E hene e premte: 08:00-17:00

Lajme

Projekt i ri i një rampa mobile ngarkuese në Republikën Çeke Projekt i ri i një rampa mobile ngarkuese në Republikën Çeke

Minimizimi i kostos dhe rritja e fitimeve të biznesit realizohen përmes optimizimit të proceseve të magazinës dhe prodhimit.

Më shumë
Hapësira lëvizëse për transport të rëndë dhe të rëndë në Poloni Hapësira lëvizëse për transport të rëndë dhe të rëndë në Poloni

Çdo mobile rampën është një projekt individual, i cili është bërë nga specialistët tanë. Ne nuk kemi frikë nga kërkesat jo standarde të klientëve, veçanërisht duke përdorur teknologji të reja në prodhim.

Më shumë
Stacionare ngarkuese rampa me mundësi shtesë për klientët tanë të rregullt Stacionare ngarkuese rampa me mundësi shtesë për klientët tanë të rregullt

Kompania jonë prodhon pajisje magazina industriale, megjithëse aktiviteti ynë kryesor është prodhimi i rampave të ngarkimit. Ne kemi më shumë se 15 vjet përvojë në këtë industri.

Më shumë
Stacionare ngarkuese rampa e ngarkimit me mundësi shtesë për klientin tonë Grek Stacionare ngarkuese rampa e ngarkimit me mundësi shtesë për klientin tonë Grek

AUSBAU ka mbi 15 vjet përvojë në prodhimin e pajisjeve të magazinave. Përveç porosive për modele standarde të rampave stacionare, ekipi ynë bën kërkesa të personalizuara për madhësi, ngarkesa dhe ngjyra jo standarde.

Më shumë
Vite bashkëpunimi me “Tekhnonikol” Vite bashkëpunimi me “Tekhnonikol”

Ne kemi furnizuar rampa mobile ngarkuese të lëvizshëm për një nga klientët tanë në vende të ndryshme për më shumë se 7 vjet.

Më shumë
Pjerrësia e vogël rampa mobile për një klient në Letoni Pjerrësia e vogël rampa mobile për një klient në Letoni

Dorëzimi i bankës jo standarde të ngarkimit sipas karakteristikave individuale në Letoni. Pjerrësia e lëvizshme për porosinë e klientit është projektuar për përdorim në zona të vogla.

Më shumë
Ramp sipas porosisë së klientit me ngarkesë të shtuar në Itali Ramp sipas porosisë së klientit me ngarkesë të shtuar në Itali

Ne prodhojmë pajisje ngarkimi të çdo kompleksiteti. Për shembull, ne kohët e fundit dorëzuam një devijim me porosi me një ngarkesë prej 25 ton në Itali.

Më shumë
33 platforma aksesi për kamionçinën AUSBAU-WP03 për një kompani nga Ukraina 33 platforma aksesi për kamionçinën AUSBAU-WP03 për një kompani nga Ukraina

Kompania jonë prodhon jo vetëm rampa ngarkimi. Ne furnizojmë bashkangjitës të forklift, të tilla si kafaze sigurie për forklift, për klientët ndërkombëtarë.

Më shumë
Modeli më i popullarizuar AUSBAU-PRO8 me mundësi shtesë për një klient në Serbi Modeli më i popullarizuar AUSBAU-PRO8 me mundësi shtesë për një klient në Serbi

Kur blejnë rampat e ngarkimit, klientët shpesh zgjedhin mundësi shtesë për ta. Ato rrisin funksionalitetin dhe jetëgjatësinë e dobishme të bankës së ngarkimit.

Më shumë
Dy fiksuar ngarkuese rampa AUSBAU-ST6 për një kompani gjermane Dy fiksuar ngarkuese rampa AUSBAU-ST6 për një kompani gjermane

Të kënaqur me cilësinë dhe komoditetin e përdorimit të rampave tona, klientët porosisin pajisje ngarkimi AUSBAU pa pushim. Ne i kemi dorëzuar dy rampa të palëvizshme një klienti në Gjermani.

Më shumë

AUSBAU

WE SERVE YOUR NEEDS
BEJ NJE PYETJE
Thirrje mbrapa
Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

  Bej nje pyetje
  Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

   Regjistrohuni në gazetën
   Thirrje mbrapa
   Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

    Bej nje pyetje
    Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

     Regjistrohuni në gazetën

      Subscribe to the newsletter