ORË PUNE
E hene e premte: 08:00-17:00
A KENI NDONJË PYETJE?
Na shkruani dhe ne do t'ju kontaktojmë së shpejti
Bej nje pyetje
MATERIALET TONA REKLAMUESE
97 КБ 97 КБ

Mobile rampën AUSBAU sipas kërkesës

Përveç modeleve standarde (6, 8, 10 dhe 12 t), klientët tanë mund të blejnë mobile rme dimensione dhe karakteristika individuale. Sidomos për urdhra të tillë, projektuesit tanë, specialistët dhe inxhinierët tanë të forcës rillogarisin kufijtë e ngarkesës, zhvillojnë vizatime të reja, duke marrë parasysh specifikat e sipërfaqes në të cilën duhet të punojë devijimi, rrisin gjerësinë e karrexhatës, ndryshojnë nivelin minimal dhe maksimal lartësitë, përforconi pjesën e timonit

Kompania jonë garanton funksionim me cilësi të lartë dhe të qëndrueshme të mobile rampa AUSBAU.

Konformiteti CE.

Karakteristikat teknike
Ngarkesa e rampës, kg deri në 50 000
Gjatësia totale e rampës, mm sipas kërkesave të klientit
Gjerësia e përgjithshme e rampës, mm sipas kërkesave të klientit
Gjerësia e karrexhatës, mm sipas kërkesave të klientit
Gjatësia e pjesës së pjerrët, mm sipas kërkesave të klientit
Gjatësia appareil, mm 300 – 400
Min. lartësia e punës, mm sipas kërkesave të klientit por jo më pak 700 mm
Maks. lartësia e punës, mm sipas kërkesave të klientit
Lartësia e parmakëve, mm 180
Numri i mbërritjeve të palosshme, copë 2
Numri i rrotave, copë 2/4
Rrota të ngurta / pneumatike / të tjera
Materiale S235
Mbulimi i karrexhatës hekura / gjethe thjerrëze / të tjera
Komponentët rrota gome – 2 copë, shtylla tërheqëse – 1 copë, grup zinxhirësh në rampë – 7 copë, pompë hidraulike manuale me dorezë – 1 copë.
Garanci 18 muaj
Parimi i funksionimit të rampa mobile ngarkuese

Mobile përdoret në magazina për shkarkimin/ngarkimin e automjeteve me aftësinë për të rregulluar vetë lartësinë e devijimit. Avantazhi kryesor i një devijimi celular është lëvizshmëria e tij. Pjerrësia mund të zhvendoset lehtësisht me një kamionçinë midis pikave të shkarkimit ose në ndonjë vend tjetër në objektin ku zhvillohen proceset logjistike.

OPT-EHP - електрическа централа на рампата.
OPT-EHP - stacion hidraulik elektrik në rampa.
OPT-4WL - допълнителен чифт на колела 4 вместо 2.
OPT-4WL - palë rrota shtesë: 4 në vend të 2.
OPT-SRS - противоплъзгаща решетка вместо обичайната.
OPT-SRS - grila anti-rrëshqitëse në vend të asaj të rregullt.
OPT-2SL3SW - - mbikalimi celular me shkarkim në tre drejtime.I pajisur me këmbë sigurie.
OPT-2SL3SW - mbikalimi celular me shkarkim në tre drejtime.I pajisur me këmbë sigurie.
Mobile rampa AUSBAU-PRO10-TC
OPT-TC - tendë mbi rrugën e rampa.
OPT-2SL - këmbët e sigurisë të rregullueshme, të instaluara në rampë rrisin sigurinë.
OPT-2SL - këmbët e sigurisë të rregullueshme, të instaluara në rampë rrisin sigurinë.
OPT-ZSRS - поцинкована противоплъзгаща решетка вместо обичайната.
OPT-ZSRS - grila e galvanizuar anti-rrëshqitëse në vend të rregullt.
OPT-HR - допълнителни парапети с височина 1000 мм.
OPT-HR - kangjella shtesë 1000 mm e lartë.
OPT-ZRS - поцинкована преминаваща повърхност.
OPT-ZRS - siperfaqja e galvanizuar e rruges.
OPT-CLR - Избор на друг цвят (стандартният цвят е червен).
OPT-CLR - zgjedhja e një ngjyre të ndryshme (ngjyra standarde është e kuqe).
Adaptación de la altura de rampa móvil se realiza mediante uso del sistema hidráulico confiable.
Rregullimi i lartësisë së mbikalimit celular kryhet duke përdorur hidraulikë të besueshëm - d.m.th. nuk kërkohet furnizim me energji të jashtme.
La rampa se une firmemente a todo tipo de camiones por medio de una cadena.
Zinxhiri lidh në mënyrë të sigurt devijimin me të gjitha llojet e kamionëve.
AUSBAU-PRO10_AV-MR-MV-SB
Ndalimi (frenimi) kundër kthimit rregullon mbikalimin nga lëvizja ndërsa ngarkuesi po punon në të. Ofrohet si grup.
La superficie de rejillas
Sipërfaqja e grilës siguron një kontroll të shkëlqyeshëm për rrotat e makinës edhe në ngrica të rënda. Vrimat në grila lejojnë që uji, balta, bora dhe substanca të tjera të kalojnë lirshëm në mënyrë që asgjë të mos ndërhyjë në lëvizjen e rrotave të ngarkuesit.
el montacargas puede llevar la rampa móvil tanto adelante como atrás
Ngarkuesi mund të transportojë platformën lëvizëse si përpara ashtu edhe prapa, falë një pajisjeje të veçantë për bashkim të ngurtë, madje edhe në një zonë të vogël të magazinave.
AUSBAU-PRO8-2SL-ZRS-4WL
Materiali për urën hyrëse (pika e kontaktit midis mbikalimit dhe kamionit) është një pllakë e përforcuar me një trashësi deri në 20 mm, duke siguruar ultra-besueshmëri gjatë përdorimit intensiv.

Shihni më shumë foto në Galeri

Produktet e lidhura

Thirrje mbrapa
Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

  Bej nje pyetje
  Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

   Regjistrohuni në gazetën
   Thirrje mbrapa
   Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

    Bej nje pyetje
    Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

     Regjistrohuni në gazetën

      Regjistrohuni në gazetën