ORË PUNE
E hene e premte: 08:00-17:00

Rampat e ngarkim

Rampa mobile ngarkuese AUSBAU
Rampat e mobile ngarkuese celular janë pajisje speciale të krijuara për ngarkimin dhe shkarkimin e mallrave të ndryshëm në një depo. Kompania AV-exim prodhon pesë modele standarde, me një kapacitet mbajtës prej 6, 8, 10 dhe 12 ton.
Më shumë
Rampa mobile ngarkuese AUSBAU
Mobile rampën AUSBAU sipas kërkesës
Përveç modeleve standarde të mobile rampa , kompania jonë është e gatshme të përmbushë një porosi individuale për mobile rampën e lëvizshme, duke marrë parasysh të gjitha kërkesat dhe dëshirat e klientit.
Më shumë
Mobile rampën AUSBAU sipas kërkesës
Fiksuar ngarkuese rampa AUSBAU-ST (pa platformë horizontale)
Fiksuar ngarkuese rampën një horizontale sigurojnë një rrugë të papenguar nga niveli i tokës në lartësinë e magazinës ose kamionit.
Më shumë
Fiksuar ngarkuese rampa AUSBAU-ST (pa platformë horizontale)
Stacionare ngarkuese rampa AUSBAU-STB (me platformë horizontale)
Stacionare ngarkuese rampën të palëvizshëm me një platformë horizontale janë të domosdoshme në kushtet e ngarkimit / shkarkimit të vazhdueshëm të mallrave në magazinë.
Më shumë
Stacionare ngarkuese rampa AUSBAU-STB (me platformë horizontale)
Rampa ngarkim/sharkim AUSBAU-DG (lloji “magazinë – tokë”)
Rampa ngarkim AUSBAU-DG (lloji "Magazina-Tokë") për t'u lidhur me tokën siguron qasje për ngritësit e kamionëve nga magazina në rrugë.
Më shumë
Rampa ngarkim/sharkim AUSBAU-DG (lloji “magazinë – tokë”)
Rampa ngarkim/shkarkim për makina me kapacitet të ulët AUSBAU-VR
Rampa AUSBAU-VR lejon hyrjen në dyshemenë e automjeteve të lehta nga niveli i zonës së ngarkimit të komplekseve logjistike dhe magazinave të fabrikës.
Më shumë
Rampa ngarkim/shkarkim për makina me kapacitet të ulët AUSBAU-VR
Platforma ngarkim/shkarkim AUSBAU-PLT
Doku modular i ngarkimit mbulon hapësirën midis transportit dhe ndërtesës. Përfshin një ose shumë platforma, përfshirë nivelet e stacioneve.
Më shumë
Platforma ngarkim/shkarkim AUSBAU-PLT
B/У mobile rampën ngarkuese AUSBAU
Rampa mobile ngarkuese b/y lejon jo vetëm zgjidhjen e detyrave të magazinave, por gjithashtu optimizon kostot e kompanisë.
Më shumë
B/У mobile rampën ngarkuese AUSBAU
Qira mobile rampën AUSBAU
Qira mobile rampën AUSBAU - zgjidhja më e mirë për detyrat afatshkurtra të operacioneve të ngarkimit dhe shkarkimit.
Më shumë
Qira mobile rampën AUSBAU

KLIENTË

Pirelli & C
Otis
Nokian tyres naturally
Imp tobacco
Hyundai
Dominos pizza
Croix rouge
Abb
Abinbevefes
P&g
Electrolux
SUN InBev
Leroy Merlin
Samsung
Avon
Coca cola
Danone

AUSBAU

WE SERVE YOUR NEEDS
BEJ NJE PYETJE
Thirrje mbrapa
Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

  Bej nje pyetje
  Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

   Regjistrohuni në gazetën
   Thirrje mbrapa
   Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

    Bej nje pyetje
    Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

     Regjistrohuni në gazetën

      Subscribe to the newsletter