ORË PUNE
E hene e premte: 08:00-17:00

Pajisjet për Forklift

Platforma e punës forklift AUSBAU-WP
Platforma e punës forklift projektuar për heqjen e sigurt të një ngarkese dhe një personi që përdor një pirun...
Më shumë
Platforma e punës forklift AUSBAU-WP
Shtrirjet e pirunit për Forklift AUSBAU-UV
Për të përfituar sa më shumë nga karroca juaj, ju rekomandojmë të blini shtesa të pirunit.
Më shumë
Shtrirjet e pirunit për Forklift AUSBAU-UV
Shtojcat scoop bucket forklift AUSBAU-KM
Shtojcat scoop bucket forklift përdoret për transportin e produkteve me shumicë, të tilla si rëra, gruri, bora, mbeturinat.
Më shumë
Shtojcat scoop bucket forklift AUSBAU-KM
Bashkangjitja e vinçave AUSBAU-GH
Shtë një mënyrë e thjeshtë dhe ekonomike për të varur në mënyrë të sigurt ngarkesat nën pirunët e pirunit.
Më shumë
Bashkangjitja e vinçave AUSBAU-GH
Lulëzon bashkangjitjet e pirunit të pirunit AUSBAU-KS
Ju lejon të punoni me çanta të mëdha, të ngrini shufrat dhe në përgjithësi e ktheni ngarkuesin në një ushtar universal.
Më shumë
Lulëzon bashkangjitjet e pirunit të pirunit AUSBAU-KS
Booms coil forklift AUSBAU-DRN
Booms coil forklift AUSBAU projektuar dhe përdorur posaçërisht për transport të përshtatshëm të mallrave të rrotullës.
Më shumë
Booms coil forklift AUSBAU-DRN
Piruni borë për heqjen e parmendës AUSBAU-OPV
Piruni borë për heqjen e parmendës përdoren për pastrimin e borës në territor, dhe gjithashtu mund të përdoren për shpërndarjen e ngarkesave me shumicë.
Më shumë
Piruni borë për heqjen e parmendës AUSBAU-OPV

KLIENTË

Pirelli & C
Otis
Nokian tyres naturally
Imp tobacco
Hyundai
Dominos pizza
Croix rouge
Abb
Abinbevefes
P&g
Electrolux
SUN InBev
Leroy Merlin
Samsung
Avon
Coca cola
Danone

AUSBAU

WE SERVE YOUR NEEDS
BEJ NJE PYETJE
Thirrje mbrapa
Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

  Bej nje pyetje
  Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

   Regjistrohuni në gazetën
   Thirrje mbrapa
   Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

    Bej nje pyetje
    Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

     Regjistrohuni në gazetën

      Subscribe to the newsletter