ORË PUNE
E hene e premte: 08:00-17:00

Pajisjet e ruajtjes

Rampat hidraulike të ngarkimit AUSBAU-DL
Rampat hidraulike të ngarkimit hapësirën midis nivelit të platformës së betonit dhe trupit të makinës, e cila lejon ngarkimin dhe shkarkimin në një kohë më të shkurtër.
Më shumë
Rampat hidraulike të ngarkimit AUSBAU-DL
Tabela e ngritjes me gërshërë AUSBAU-SL (hydraulic scissor lift)
Tabela e ngritjes me gërshërë AUSBAU-SL përdoren për lëvizjen vertikale të ngarkesave të mëdha dhe të rënda në magazina dhe prodhim.
Më shumë
Tabela e ngritjes me gërshërë AUSBAU-SL (hydraulic scissor lift)
Rampën e kontejnerit AUSBAU-CB
Rampën e kontejnerit AUSBAU-CB përdoret për të balancuar ndryshimin midis nivelit të tokës dhe enës.
Më shumë
Rampën e kontejnerit AUSBAU-CB
Rampa per ngarkim shkarkim AUSBAU-BR
Rampa per ngarkim shkarkim i projektuar për të përputhur lartësinë e një platforme depoje betoni ose një platformë të palëvizshme me trupin e automjetit gjatë operacioneve të ngarkimit dhe shkarkimit.
Më shumë
Rampa per ngarkim shkarkim AUSBAU-BR
Rampën e dokut të lëvizshëm prej çeliku AUSBAU-SDB
Rampën e dokut të lëvizshëm prej çeliku AUSBAU përdoren për të përputhur nivelin e devijimit të betonit dhe nivelin e trupit të kamionit.
Më shumë
Rampën e dokut të lëvizshëm prej çeliku AUSBAU-SDB
Ngritës të rrotave AUSBAU-WHLR
Ngritës të rrotave AUSBAU-WHLR shërbejnë për të ngritur trupin e rimorkios ose furgonit në lartësinë e kërkuar të portës së dokut.
Më shumë
Ngritës të rrotave AUSBAU-WHLR

KLIENTË

Pirelli & C
Otis
Nokian tyres naturally
Imp tobacco
Hyundai
Dominos pizza
Croix rouge
Abb
Abinbevefes
P&g
Electrolux
SUN InBev
Leroy Merlin
Samsung
Avon
Coca cola
Danone

AUSBAU

WE SERVE YOUR NEEDS
BEJ NJE PYETJE
Thirrje mbrapa
Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

  Bej nje pyetje
  Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

   Regjistrohuni në gazetën
   Thirrje mbrapa
   Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

    Bej nje pyetje
    Ju lutemi plotësoni fushat ose dërgoni një kërkesë tek mail@av-exim.com

     Regjistrohuni në gazetën

      Subscribe to the newsletter